Haim 561 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 2 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות כותרת. איך היה לכם היום הראשון בלימודים אחריי חופש חנוכה? דיון מהנה. בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gal 60 פורסם 2017 בינואר 2 Gal YourGame Expert גל 60 379 הודעות (נערך) יום קצר אחי קללל עוד חודש בגרות בהיסטוריה נערך 2017 בינואר 2 על ידי Banahel קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בינואר 2 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות יום שינה מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 בינואר 2 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות עדיין תקוע בשיעור הנדסת תוכנה עד 17:30 צריך עזרה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בינואר 2 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 1 דקה MitMan אמר: עדיין תקוע בשיעור הנדסת תוכנה עד 17:30 צריך עזרה תבקש מאיזה מבוגר אחראי אחמ @DMatriX שיתחזה לאבא שלך וישחרר אותך :) מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2017 בינואר 2 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 7 דקות NaDav CSGO אמר: תבקש מאיזה מבוגר אחראי אחמ @DMatriX שיתחזה לאבא שלך וישחרר אותך :) תשלח תמונה של המורה (רק אם זאת אישה) שלך אני יגיד לך אם אני בא או לא. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 בינואר 2 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות חרא. ירדו עליי היום באמצע השיעורים וגם הביאו לנו (לכיתה שלי) 2 עבודות הגשה למחר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בינואר 2 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות איזה בית ספר עושה מועד ב אחרי חופש??????? הבית ספר שלי... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בינואר 2 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות במילה אחת מוזר לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2017 בינואר 2 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות לפני 1 שעה DMatriX אמר: תשלח תמונה של המורה (רק אם זאת אישה) שלך אני יגיד לך אם אני בא או לא. סמוך עלי שתמונה של המורה זה לא מה שאתה חפץ בו כרגע (לא אישה קיצר) אבל שיחרר לפני הזמן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 בינואר 2 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 1 שעה DMatriX אמר: תשלח תמונה של המורה (רק אם זאת אישה) שלך אני יגיד לך אם אני בא או לא. עזוב אני מכיר את המורה(זכר) @MitMan <---שלו זה מורה שמן... אגב יש לי תמונה אם אתה צריך. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בינואר 2 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות אין כמו מבחן על היום הראשון. לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2017 בינואר 2 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות אין כמו מגן על באזרחות שלוש שעות ראשונות אחרי החופש יצירת קשר דרך האימייל: roy@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kelev RA 5 פורסם 2017 בינואר 2 Kelev RA חדש/ה ב־YourGame Natan 5 26 הודעות משעמם כרגיל :D קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בינואר 2 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 8 שעות ParaDoX אמר: עזוב אני מכיר את המורה(זכר) @MitMan <---שלו זה מורה שמן... אגב יש לי תמונה אם אתה צריך. חחחח עם רגלי קוטג? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו