APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 1 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות תלונה על אדמין\שחקן: ציטוט שם מגיש התלונה: MisterPussy SteamID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198325373023/ שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: SkyLine קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: זה אדמין אני חושב שיש לכם את הפרופיל שלו כרגע אני לא יודע מה הפרופיל שלו תאריך המקרה: 1.1.17 הוכחות תומכות: הערות: סקיילין עשה סוואפ למישהו שיש שלו סיטי באן להרבה הרבה זמן הוכחה : קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Skyline 325 פורסם 2017 בינואר 1 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות זה היה בטעות אני אדמין חדש ולא ידעתי והוצאתי אותו דקה אחרי לאחר המיקרה הלכתי לדגורדון ושאלתי איך בודקים סיטי באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 1 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות לפני 4 שעות Skyline אמר: זה היה בטעות אני אדמין חדש ולא ידעתי והוצאתי אותו דקה אחרי לאחר המיקרה הלכתי לדגורדון ושאלתי איך בודקים סיטי באן בסדר אני מבין שאתה אדמין חדש ואתה צריך לבדוק דברים כאלו לפני שאתה עושה סוואפ ואולי שכחת הוצאת אותו אחרי שלושה ארבעה ראונדים לאחר שפרדוקס אמר לך :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.