DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 1 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות יש לי לוגו שמישהו הכין לי (knowyourmeme a.k.a ahla gever) ושאני מנסה לשים אותו כשומר מסך זה יוצא לי ככה: ניסיתי לעשות לתמונה Convert לרזולוצייה של המסך שלי (1920x1080) ואז זה יצא לי ככה: מה אני צריך לעשות כדי שזה יתאים לי לשולחן עבודה? זה אמור להראות ככה: Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 1 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות הכנתי את העבודה ברצולוציה של 1000X1000 ומסכי מחשב עם מלבניים ולא מרובעים SOOOOO Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 1 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: הכנתי את העבודה ברצולוציה של 1000X1000 ומסכי מחשב עם מלבניים ולא מרובעים SOOOOO SOOOO Im fucked? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 1 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: SOOOO Im fucked? ye probably sry Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 1 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: ye probably sry k... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2017 בינואר 1 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות (נערך) לפחות ניסיתי.. http://imgur.com/a/jrdyP נערך 2017 בינואר 1 על ידי deep boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בינואר 1 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות seems good i like the background simple and combined really good with the logo Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 1 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 5 שעות deep אמר: לפחות ניסיתי.. http://imgur.com/a/jrdyP תודה! זה מצויין לי! Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2017 בינואר 1 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות :) boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 1 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 55 דקות deep אמר: :) אם זה מעניין אותך איך זה נראה על המסך שלי, אז.... לדעתי מושלם. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2017 בינואר 1 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות לפני 25 דקות DMatriX אמר: אם זה מעניין אותך איך זה נראה על המסך שלי, אז.... לדעתי מושלם. רק חתכתי את התמונה שלך, חתכתי אותה ושמתי red fog זה הכל.. ממש 3 דקות boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2017 בינואר 1 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 1 שעה DMatriX אמר: אם זה מעניין אותך איך זה נראה על המסך שלי, אז.... לדעתי מושלם. יצא ממש יפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בינואר 1 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 1 שעה DMatriX אמר: אם זה מעניין אותך איך זה נראה על המסך שלי, אז.... לדעתי מושלם. Cheat engine, really? הדבר היחדי שהייתי עושה איתו זה בשביל לעשות מנוי במיקמק מה אתה עושה עם זה? ^-^ מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בינואר 1 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת NaDav CSGO אמר: Cheat engine, really? הדבר היחדי שהייתי עושה איתו זה בשביל לעשות מנוי במיקמק מה אתה עושה עם זה? ^-^ השתמשתי בזה לNo mans sky. זה חרא משחק דרך אגב, לא לקנות. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בינואר 1 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: השתמשתי בזה לNo mans sky. זה חרא משחק דרך אגב, לא לקנות. אי אי קפטן מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו