Springi 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 31 Springi אדמין David 12 54 הודעות לגבי AD אני יסביר בקרוב יוצר ערוץ חדש ויתקדם איתו שמתי בנתיים ניטרו מי שאהב שיעשה ליק או סאב . אינטרו מקורי שאני הכנתי אני יודע שלא איכותי . אני רק מתחילן בזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 בדצמבר 31 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות בהצלחה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 בדצמבר 31 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני 14 דקות Springi אמר: שמתי בנתיים ניטרו נודר You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 31 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות בהצלחה בהמשך הדרך!!! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 בדצמבר 31 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות בהצלחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2016 בדצמבר 31 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות אחלה אינטרו בהצלחה D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2016 בדצמבר 31 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות בהצלחה!!! ממליץ לך לשנות את הגופן של הAD באינטרו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו