oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 31 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות אשמח לשמוע איך יצא תלונות וכדומה נ.ב לא אני עשיתי את העיצוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 בדצמבר 31 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות בסדר? אני מניח Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 בדצמבר 31 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות נחמד , אבל עם הפונט היה שונה היה יכול להיות יותר יפה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 פורסם 2016 בדצמבר 31 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות (נערך) לפני 26 דקות SpAze אמר: נחמד , אבל עם הפונט היה שונה היה יכול להיות יותר יפה. צודק. נערך 2016 בדצמבר 31 על ידי Flicker אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 בדצמבר 31 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות אני בחיים לא מעצב לך שום דבר יותר. כפויי טובה You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 31 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 2 דקות The Donger אמר: אני בחיים לא מעצב לך שום דבר יותר. כפויי טובה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2016 בדצמבר 31 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לקחת את הסמל של התוכנה DAEMON TOOLS ורשמת OYC למטה... לא כל כך עיצבת שם משהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2016 בדצמבר 31 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות לפני כעת wackthat אמר: לקחת את הסמל של התוכנה DAEMON TOOLS ורשמת OYC למטה... לא כל כך עיצבת שם משהו לא ידעתי שיש להם בעלות על הצורה של הברק. והוא לא עשה את זה, אם לא שמת לב למה שהוא כתב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2016 בדצמבר 31 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני כעת Hejon אמר: לא ידעתי שיש להם בעלות על הצורה של הברק. והוא לא עשה את זה, אם לא שמת לב למה שהוא כתב. לא שמתי לב ל נ.ב ואם תשים לב הצבעים והצורה כמעט בדיוק אותו הדבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 בדצמבר 31 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 24 דקות wackthat אמר: לא שמתי לב ל נ.ב ואם תשים לב הצבעים והצורה כמעט בדיוק אותו הדבר מה פתאום ממה שאני זוכר הלוגו שלהם זה עיגול עם ברק שנוגע בשתי הקצבות ולא באמצע, זה לא זכויות יוצרים מה שהכינו פה Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2016 בדצמבר 31 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: מה פתאום ממה שאני זוכר הלוגו שלהם זה עיגול עם ברק שנוגע בשתי הקצבות ולא באמצע, זה לא זכויות יוצרים מה שהכינו פה התכוונתי לעיגול הלבן באמצע... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 בדצמבר 31 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת wackthat אמר: התכוונתי לעיגול הלבן באמצע... Awwwwwwwwww אז כן זה מועתק לגמרי Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו