x4ckers 3 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 31 x4ckers חדש/ה ב־YourGame sapir 3 11 הודעות (נערך) בקרוב: חולצות ארגון X4CKERS! ארגון x4ckers בתקופה האחרונה היה במגעים עם חברת esportclothing העולמית, על מנת לייבא חולצות מקצועיות ונוחות לשחקני הארגון. קצת על חברת esportclothing: חברת esportclothing הינה ידועה כאחת החברות המובילות בתחום העיצוב בגדי ספורט האלקטרוני בעולם וידועה כנותנת חסות לקבוצת NAVI האגדית. אתר הארגון: x4ckers.com סקיצה: נערך 2016 בדצמבר 31 על ידי x4ckers קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 31 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אחי זה נראה פצצה! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 בדצמבר 31 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות נראה מדהים! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בדצמבר 31 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות הGIF שיש לnadavohana מתאר את התגובה שלי ברגע שראיתי את החולצות. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 בדצמבר 31 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות נראה טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 31 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 50 דקות DMatriX אמר: הGIF שיש לnadavohana מתאר את התגובה שלי ברגע שראיתי את החולצות. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2016 בדצמבר 31 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות זה נראה מגניב רצח!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2016 בדצמבר 31 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות אומנם זה יהיה טיפה מרושע אבל מי אלה X4CKERS? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2017 בינואר 1 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות יפה השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2017 בינואר 1 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות אם חסות כלשהי תרד משיתוף פעולה אתכם, כל פעם תדפיסו חולצות נוספות? סתם מעניין אותי. בכללי נראה טוב, אהבתי :) ונחמד לדעתי שדניאל נותן לכם חסות:) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו