BluePho3nix 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 31 BluePho3nix משתמש רשום 10 7 הודעות היי חברה, אחרי שנה ארוכה של ירידות ועליות, הכנתי סרטון עם כל הרגעים הכי יפיםאז הנה סרטון :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 בדצמבר 31 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות אהבתי רציתי לשאול מה ההיסטוריה שלך בקבוצות ואם בכולם הייתה רק בNetRunners "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BluePho3nix 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 31 BluePho3nix משתמש רשום 10 7 הודעות טוב אז מהתחלה הלכתי עם חברים לשחק כי נמאס לנו לשחק BF, אז פתחנו קבוצת מיקס Team-Lithium זה היה כמה לא מוכרים שבאו ופשוט פירקו, הלכנו וניצחנו נגד ELEmentals וסגרתי 30 הריגות, מפה לשם DarkBasic וחבר שלו Maraca, קראו לי לקבוצה ונתנו לי בעצם במה בפעם הראשונה. לאחר מכן הכרתי את Jaep, דיברתי איתו והלכנו ביחד עם Tactus ו בירון ו Rain. בסוף העונה הראשונה שלי איתם קיבלתי הצעה מ Stormakers, הסכמתי ושיחקתי שבועיים איתם ברוסט(Frizer,Shp3x,Lastone,anarkez,BluePho3nix) לאחר עזיבת Netrunners לא שיחקתי יותר בעונות ב ESEA, והיום אין לי קבוצה או משהו כזה משחק בהרבה מיקסים שכוללים שחקנים ששיחקו ב NetRunners סתם בטורנירים בחול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 בדצמבר 31 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות NICEEE אתה שחקן מדהים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו