Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 29 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אני משחק הרבה בגייל כמעט כול היום יש אותם מפות קלאד 2 ורבל ממש נמאס לשחק באותם מפות כול היום אני אשמח שיסירו את המפות האלו ויביאו חדשות כמה אפשר לשחק קלאד לא חסרות מפות שאפשר לשחק אבל רציני זה מציק לשחק אותה מפה במשך ארבע שעות עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Bumps 151 פורסם 2016 בדצמבר 29 Bumps YourGame Advanced Aviv 151 291 הודעות לפני 1 דקה shahar3690 אמר: אני משחק הרבה בגייל כמעט כול היום יש אותם מפות קלאד 2 ורבל ממש נמאס לשחק באותם מפות כול היום אני אשמח שיסירו את המפות האלו ויביאו חדשות כמה אפשר לשחק קלאד לא חסרות מפות שאפשר לשחק אבל רציני זה מציק לשחק אותה מפה במשך ארבע שעות מסכים. קוראים לך שחר? לול Avatar Korry קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 29 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אתה צודק אבל לא נסיר את המפות האלו אני ידבר עם המנהלים לגבי זה @HyperActive@Dark לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 29 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 שעה NadavOhana אמר: אתה צודק אבל לא נסיר את המפות האלו אני ידבר עם המנהלים לגבי זה @HyperActive@Dark תקשיב נדב משחקים במפה קלאד בערך כול פעם 4+ שעות בקהילות אחרות החליטו להסיר את המפה הזו והם במשחקים במלא מפות אחרת לגו רבל סאמר ועוד עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 29 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אני ידבר עם מנהלי השרת ויחזיר תגובה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בדצמבר 30 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות צודק אבל זו בחירה של רוב השרת להשאיר את המפות האלה, ואם השחקנים נהנים בשרת (בגבול הטעם הטוב) אז עשיתי את העבודה שלי בתור מנהל והאדמינים את שלהם. כשימאס לשחקנים לשחק במפות האלה מנה סתם שכבר לא יבחרו בהם, אבל עד אז המפות האלה הם הבחירה של השחקנים ובמפות האלה הרוב הכי אוהב לשחק. בגלל אנשים שלא כל כך מתחברים למפות האלה ולא אוהבים מפה אחת המון זמן האדמינים משתדלים לגוון ולעשות פעם בכמה זמן vote new maps שיש שם רק מפות חדשות ששחקנים לא משחקים שם הרבה. אפשר לנעול? ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 30 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 12 דקות HyperActive אמר: צודק אבל זו בחירה של רוב השרת להשאיר את המפות האלה, ואם השחקנים נהנים בשרת (בגבול הטעם הטוב) אז עשיתי את העבודה שלי בתור מנהל והאדמינים את שלהם. כשימאס לשחקנים לשחק במפות האלה מנה סתם שכבר לא יבחרו בהם, אבל עד אז המפות האלה הם הבחירה של השחקנים ובמפות האלה הרוב הכי אוהב לשק. בגלל אנשים שלא כל כך מתחברים למפות האלה ולא אוהבים מפה אחת המון זמן האדמינים משתדלים לגוון ולעשות פעם בכמה זמן vote new maps שיש שם רק מפות חדשות ששחקנים לא משחקים שם הרבה. אפשר לנעול? תקשיב אני משחק הרבה בגייל ב80% מהזמן רק קאלד אז אפשר לעשות משהו עם זה? שאחרי 2 שעות לאדמינים מותר לשנות מפה בלי לשאול עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 30 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 13 דקות HyperActive אמר: צודק אבל זו בחירה של רוב השרת להשאיר את המפות האלה, ואם השחקנים נהנים בשרת (בגבול הטעם הטוב) אז עשיתי את העבודה שלי בתור מנהל והאדמינים את שלהם. כשימאס לשחקנים לשחק במפות האלה מנה סתם שכבר לא יבחרו בהם, אבל עד אז המפות האלה הם הבחירה של השחקנים ובמפות האלה הרוב הכי אוהב לשחק. בגלל אנשים שלא כל כך מתחברים למפות האלה ולא אוהבים מפה אחת המון זמן האדמינים משתדלים לגוון ולעשות פעם בכמה זמן vote new maps שיש שם רק מפות חדשות ששחקנים לא משחקים שם הרבה. אפשר לנעול? וגם אנשים לא רוצים לשנות מפות כי הם לא מכירים את המפות אם הם היו מכירים את המפות קלאד לא היה נשאר הרבה זמן עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 30 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אפשר לנעול? @shahar3690 לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בדצמבר 31 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות לפני 22 שעות shahar3690 אמר: וגם אנשים לא רוצים לשנות מפות כי הם לא מכירים את המפות אם הם היו מכירים את המפות קלאד לא היה נשאר הרבה זמן אם רוב השרת רוצה ומעדיף קלאודס אז אין שום סיבה להעביר מפה. כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, על מנת ששחקנים יכירו מפות חדשות אמרתי לאדמינים לעשות /vote New Maps והם משתדלים לעשות את זה מידי פעם. אין שום סיבה להעביר מפה כשהשרת פשוט לא רוצה. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2016 בדצמבר 31 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות אם אתה כל-כך רוצה להסיר את המפה כלודס, אתה יכול לפתוח אשכול ובאשכול זה תופיע השאלה הבאה. האם להסיר את המפה קלודס משרת הגייל? נראה מה הרוב יחליט. בהצלחה! ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 פורסם 2016 בדצמבר 31 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות אני בעד :D להעיף את רבל בעיקר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 31 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תגיש לפי התופס הזה עם סקר ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.