Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 29 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות שם מגיש התלונה:Mega4U SteamID: סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): ban השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:jail האדמין שביצע את ההרחקה:d4rk אורך ההרחקה:1d סיבת ההרחקה: מאיימם על אדמין בהורדת גישות תיאור המקרה:היום כי שראיתם באשכול הקודם התעצבנתי וכתבתי לו פרוטקציות בטואדמיניס ואז אמרתי יורידו לך תגישות ואז יצאתי והגשתי תלונה ועכשיו באן ליום ומדגיש שלפני שיצאתי הוא אמר לי חוצן אתה לא צריך להיות פה... הוכחות ( במקרה ויש) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 29 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 7 דקות Mega4U אמר: שם מגיש התלונה:Mega4U SteamID: סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): ban השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:jail האדמין שביצע את ההרחקה:d4rk אורך ההרחקה:1d סיבת ההרחקה: מאיימם על אדמין בהורדת גישות תיאור המקרה:היום כי שראיתם באשכול הקודם התעצבנתי וכתבתי לו פרוטקציות בטואדמיניס ואז אמרתי יורידו לך תגישות ואז יצאתי והגשתי תלונה ועכשיו באן ליום ומדגיש שלפני שיצאתי הוא אמר לי חוצן אתה לא צריך להיות פה... הוכחות ( במקרה ויש) ממתי מותר לאיים אל מישהו בשרת ואם זה אדמין או מנהל ממתי מותר לך לאיים עליו שירד לו גישות הבאן מוצדק לגמרי אין לך זכות לאיים אל אדמין או מנהל בשרת שירדו לו גישות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 29 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות דבר ראשון לא איימתי וזה לא מוצד ליום... שעה או שעתיים לא אכפת לי... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2016 בדצמבר 29 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות עניתי לך באשכול השני שפתחת אבל אני יענה לך גם פה דבר ראשון לא קראתי לך חוצן קראתי לך חוצפן אתה כותב לי פרוטקציות בטור אדמין ומאיים עלי. וישר יוצא מהשרת זה בריחה מעונש אתה לא חושב? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 29 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות " ואז אמרתי יורידו לך תגישות" כל אמירה כזאת נחשבת איום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mega4U 154 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 29 Mega4U משתמש רשום נועם 154 507 הודעות יצאתי מהשרת כדי להגיש תלונה... ואתה סתם מתחכם עם החוצן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 29 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות למה אתם מגיבים לו בכלל? @Goblins @Dark ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.