Beckham 5 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 29 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות (נערך) דור, אני רוצה לבקש ממך סליחה על כל מה שקרה בינינו. לא אפרט ממש מה קרה, אבל אני חושב שהריב היה באמת לא בצדק. אני ממש רוצה להשלים איתך ולא רוצה שנהיה ב"כסאח" כל היום בגלל משהו מטופש שתכלס קרה בגלל חוסר אחריות שלי.. הריב גם גרם לPBAN משרתי הCSGO ואני באמת לא רוצה את זה, אני רוצה להנות ולשחק אך ורק בשרת YOURGAME ולא באף קהילה אחרת. אני מצטער על מה שקרה, אני באמת הבנתי את הלקח, ואתה תקבל עכשיו יונתן אחר לגמרי. מבקש ממך סליחה ומחילה, חג שמח ! @DMatriX נערך 2016 בדצמבר 29 על ידי FROX אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בדצמבר 29 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות אני מעריך אותך עכשיו הרבה יותר על זה שיש לך את האומץ להודות בטעות שלך ולהתנצל. הבאן ירד, חג שמח Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 29 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות לפני כעת DMatriX אמר: אני מעריך אותך עכשיו הרבה יותר על זה שיש לך את האומץ להודות בטעות שלך ולהתנצל. הבאן ירד, חג שמח תודה רבה לך, אני גם מעריך אותך יותר על זה שקיבלת מאלוהים את הזכות לסלוח ולהאמין בהזדמנות שנייה. חג שמח. אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 29 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות חג שמח! ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.