Johnny 650 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 28 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות היי, אתם חוגגים את השנה החדשה? אם כן, כיצד? אני עם חברים במסיבה וגם עם המשפחה לאחר מכן. דיון נעים ושנה טובה:) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 בדצמבר 28 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות Party :> via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2016 בדצמבר 28 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות אני בן 13 האפשרות היחידה שלי זה משפחה XD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 בדצמבר 28 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות אני ישן באותו הזמן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spp 73 פורסם 2016 בדצמבר 29 Spp חדש/ה ב־YourGame shir 73 47 הודעות עם המשפחה וחג שמח לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 29 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות לפני 1 שעה CatNewsPaper אמר: אני ישן באותו הזמן יום אחד אל תישן :) ביום הזה כמעט כל מי שאני מכיר ער עד הבוקר חח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 בדצמבר 29 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות יומולדת נחשב? D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
אנונימי1 0 פורסם 2016 בדצמבר 29 אנונימי1 חדש/ה ב־YourGame אנונימי 0 22 הודעות חוגג את הנובי גוד, כנראה אראה כמה סרטים ברוסית עם אימא שלי, אני צריך לשפר את הרוסית שלי חחח אבל זה רק מנהג, השנה החדשה שלי הגיעה בראש השנה :) בס"ד "הוֹדוּ לַה' כִּי-טוֹב: כִּי לְעוֹלָם חַסְדּוֹ" "לעולם יהא אדם רגיל לומר: כל דעבד רחמנא לטב עבד - כל מה שעושה הקב"ה לטובה עושה" (רבי עקיבא)."נהג כמנהגו של הבורא – אל תחפש את חסרונות זולתך ואת נקודות התורפה שלו. חפש את הטוב שבו. כך תוכל חיות בשלום עם כל אחד" (רבי נחמן מברסלב). קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 פורסם 2016 בדצמבר 29 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות מסיבה רק בנות עד הבוקר :< אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2016 בדצמבר 29 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות אני הולך למסיבה בישוב לכבוד השנה החדשה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sergio Ramos 216 פורסם 2016 בדצמבר 30 Sergio Ramos YourGame Average עדי 216 1.3k הודעות לפני 23 שעות shir אמר: עם המשפחה וחג שמח לכולם לכי לישון :) ואני חוגג במסיבה "אדם לאדם זאב" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ax3 35 פורסם 2016 בדצמבר 30 ax3 YourGame Novice רז 35 810 הודעות מקווה שאני לא יזכור את הדבר הזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 בדצמבר 31 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות אני יזמין פיצה חמש דקות לפני השנה החדשה ושהוא יגיע אני יגיד לו: נו באמת הזמנתי את זה שנה שעברה. #Thuglife קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2016 בדצמבר 31 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות אוקיי חזרתי עכשיו מארוחת "נובי גוד" וכואבת לי הבטן הסוף קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו