JerEmy 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 28 JerEmy YourGame Novice רפאל 170 809 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: רפאל SteamID: STEAM_0:1:156969905 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: Jail האדמין שביצע את ההרחקה: Bot הbhop אורך ההרחקה: שלושה חודשים סיבת ההרחקה: סקריפטים של bhop תיאור המקרה: חבר שלי שהוא חדש בסרבר אמר לי שכולם משתמשים בBHOP סקריפטס ואז הוא אמר לי ששווה לי גם להשתמש ואני חדש בסרבר והוא אמר לי שזה רק עוזר לBHOP ושזה חוקי לא ידעתי שזה לא חוקי אז אמרתי לו סבבה והורדתי את זה השתמשתי בזה וקיבלתי באן לחצי שנה. אני ממש מצער על זה שהשתמשתי בזה אני חדש בcsgo ובסרבר שלכם ובסך הכל אני רוצה להנות בו ולשחק בו בבקשה אפשר לקבל אן באן כי אני ממש אוהב לשחק בסרסר וכל היום אני משחק בו ואני רוצה להמשיך גם לשחק בו ולהתקדם בו. נערך 2016 בדצמבר 29 על ידי booyah123 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JerEmy 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 28 JerEmy YourGame Novice רפאל 170 809 הודעות בקשה תתחשבו כי בסך הכל אני רוצה להמשיך לשחק בסרבר אני מבין שעברתי על החוקים אבל אני בסך הכל אוהב את הסרבר ולא אעשה את זה שוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
JerEmy 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 28 JerEmy YourGame Novice רפאל 170 809 הודעות (נערך) אני אף פעם לא יעשה את אף פעם כי זה הסרבר האהוב עליי ואני ממש אוהב אותו נערך 2016 בדצמבר 28 על ידי booyah123 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 פורסם 2016 בדצמבר 29 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות הבאן לשלושה חודשים לא לחצי שנה* p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בדצמבר 29 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות הבאן ירד. אזהרה: מקרה חוזר יגרור באן ארוך ללא אפשרות לערעור. תהנה בשרתים! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.