SaarC 128 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 28 SaarC YourGame Expert סער 128 597 הודעות שלום, אני סער, שחקן בג'ייל ואני פותח את זה ואני חושב שהרבה שחקנים כמוני חושבים את זה ואף אחד לא אומר על זה כלום, אז אני אגיד כפי שיודע (לכולם) המפה קלאודס היא בדרך כלל הרבה זמן בשרת, ולמה? בגלל ששחקנים אוהבים לשחק בה.. עכשיו, יש CM שזה בעצם VOTE להעביר מפה, אם יש YES אז מעבירים אם יש NO אז לא מעבירים, וזה בסדר לדעתי אבל יש מקרים (אקח לדוגמא את המקרה של היום) שעשו CM יצא NO ואז אדמין עשה VOTE להעביר למפות חדשות הוא לא עשה עם YES ו- NO, אלה עשה פשוט שמות של מפות, מה שאומר שהוא כפה אלינו להחליף מפה, למרות שהרוב לפני זה לא רצו והבעיה בקטע הזה, שרוב השרת רוצה לשחק במפה הזאת, אבל בגלל מישהו אחד שיש לו גישות, והוא לא רוצה לשחק בה, רוב השרת צריך לסבול ולהעביר מפה למרות שרשם קודם שלא, וזה לא פייר שפשוט מישהו אחד שיש לו גישות בשרת מעביר כופה עלינו להעביר מפה רק בגלל שהוא רוצה והיא "הרבה זמן" עוד מקרה שנתקלתי בו הרבה הוא שעושים כמה CM ברצף, עושים אחד, ואז יוצא NO, עושים עוד אחד, ואז יוצא שוב פעם NO, ולפעמים עוד אחד, ובו לפעמים יוצא YES אבל לרוב NO האדמין מבין את זה שהרוב לא רוצים להעביר מפה, אבל הוא עושה בכל זאת כמה פעמים בשביל שאולי כן יעבירו מפה ולמרות זאת עושים לא, והוא יודע שיצא לא, הבעיה פה היא לא רק שהוא עושה כמה פעמים זה גם ניצול גישות לעשות כמה פעמים, ובשרת אמורים להקשיב לשחקנים ולא שהאדמינים יחליטו בשביל כולם, וזה בעצם הופך את השרת ללא פייר ופחות כיף לשחק. כן, אין מה לעשות, CLOUDS פשוט מפה הרבה יותר טובה משאר המפות וכולם יודעים את זה, שחקנים אוהבים לשחק בה ושימו לב שיש אותה בדרך כלל יש מעל 25 שחקנים, וכשיש מפות אחרות (אולי מלבד REBEL) לשרת קשה להגיע ל 20 שחקנים, אז אני גם אומר את זה בטון של עזרה לשרת ובאמת אומר לכם מה יעזור לשרת, אבל אני גם אומר את זה בטון שאדמינים מנצלים את הגישות בניגוד לרצון השחקנים. מקווה שמנהלי השרת ואחראי האדמינים יתייחסו לזה ברצינות כי זה באמת נושא שחשוב לי. תודה מראש :) בברכה, סער. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SoLo 22 פורסם 2016 בדצמבר 28 SoLo אדמין SoLo 22 104 הודעות שלום סער, אני רוצה להסביר לך למה זה קרה, אז דבר ראשון העבירו מפה בגלל שהמפה הייתה 5 שעות רצופות וזה לא על דעת עצמו של האדמין מנהל השרת הסכים לדבר שכזה (שאפשר להעביר אותה) שיש הרבה זמן אותו המפה . דבר שני כול ה10-15 האלה שעושים NO גורמים למפה להישאר ולכן הרבה אנשים יוצאים מהשרת ואז האנשים האלה לא חוזרים כי כול הזמן יש קלאודס (בגלל שהמפה לא משנתה) ובסרבר שיש בוא בערך 30+ מפות משחקים רק בשניים CLOUDS AND REBEL יש מפות שאפילו לא נוגעים בהם בגלל שכול הזמן יש אותה המפה. global קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
zYx #D10S 242 פורסם 2016 בדצמבר 28 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות לפני 3 שעות SoLo אמר: שלום סער, אני רוצה להסביר לך למה זה קרה, אז דבר ראשון העבירו מפה בגלל שהמפה הייתה 5 שעות רצופות וזה לא על דעת עצמו של האדמין מנהל השרת הסכים לדבר שכזה (שאפשר להעביר אותה) שיש הרבה זמן אותו המפה . דבר שני כול ה10-15 האלה שעושים NO גורמים למפה להישאר ולכן הרבה אנשים יוצאים מהשרת ואז האנשים האלה לא חוזרים כי כול הזמן יש קלאודס (בגלל שהמפה לא משנתה) ובסרבר שיש בוא בערך 30+ מפות משחקים רק בשניים CLOUDS AND REBEL יש מפות שאפילו לא נוגעים בהם בגלל שכול הזמן יש אותה המפה. אין מה לעשות, אתה לא אוהב את המפה אל תשחק בסרבר שיש את המפה. לא ראיתי כמות של אנשים יוצאים שיש את קלאודס חמש שעות. להפך, אפילו מאוחר בלילה ומקודם בבוקר משחקים בה ואנשים ממש נהנים כי הסיכויים למרוד גדולים אבל אם אתה מתאמן ואתה יודע להיות סיטי אתה יכול להשתלט על הטרור ולשחק איתם בכיף. לגבי זה שלא נוגעים בשאר המפות אתה צודק אבל אי אפשר פשוט להעביר שיצא NO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 29 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות שלום סהר. בוא אני יגיד כמה דברים. דבר ראשון לפני 5 שעות SoLo אמר: אז דבר ראשון העבירו מפה בגלל שהמפה הייתה 5 שעות רצופות וזה לא על דעת עצמו של האדמין מנהל השרת הסכים לדבר שכזה (שאפשר להעביר אותה) שיש הרבה זמן אותו המפה . לא יכול להיות מצב שמפה תהיה חמש שעות רק אותה מפה זה מתחיל כבר לשעמם אנשים וזה מציק כי יש 30 מפות שלא נגעים בהם ורק משחקים בשתיים זה לא הגיוני. דבר שני אדמין יודע מתי הוא טועה ומתי הוא לא ועם המנהל שלו נתן לו אישור להעביר אז בכלל הוא צודק (ורק שתדע הוא צודק במה שהוא עושה) דבר שלישי תגיש לפי התופס הזה ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.