NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 28 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות כותרת אני רוצה שזה יראה כמו זה (זה נלקח מירין- @SpAze אני חושב שזה ממש יפה ואני רוצה אחד כזה גם) ולגבי הבאנר אני רוצה שזה יראה כמו עכשיו רק עם התמונה החדשה D; תודה רבה לעוזרים!!!! בבקשה בלי טרולים! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 בדצמבר 28 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות אין בעד מה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 בדצמבר 28 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 1 שעה KnifeSkrops אמר: אין בעד מה מה אני יגיד לך קרעת אותנו אנחנו לא נושמים.. אני הייתי מביא על דבר כזה אזהרה.. פותח האשכול כתב בפרוש ובהדגשה בלי טרולים.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בדצמבר 28 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 1 שעה KnifeSkrops אמר: אין בעד מה אם אתה באמת לא יכול לספק את רצון פותח האשכול - פשוט אל -,- מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 בדצמבר 30 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 בדצמבר 30 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 1 שעה SpAze אמר: תעבוד ב AI כי תאמת זה לא רע בכלל אם עשית את זה בצייר Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו