TheQuake 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 27 TheQuake משתמש רשום טל 10 46 הודעות הורדתי את דמו ממשחק שלי ב PUG איך אני יכול להסתכל רק עלי בדמו ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בדצמבר 27 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות כנראה שה-Auto director מופעל, תכבה אותו ותעבור בין השחקנים עד שאתה מגיע אליך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheQuake 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 27 TheQuake משתמש רשום טל 10 46 הודעות לפני 6 דקות Zpower אמר: כנראה שה-Auto director מופעל, תכבה אותו ותעבור בין השחקנים עד שאתה מגיע אליך. איך מבטלים אותו אני לא מצליח אני לוחץ על C וזה לא מבטל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בדצמבר 27 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות הכפתור של הביטול שונה אצל מי ששינה את המקשי Radio, אמור להיות לך רשום משהו בסגנון של- Auto director = ואז את הכפתור, תלחץ עליו וזה אמור לכבות את זה.. אבל אם אני לא טועה אם אתה מעביר בין שחקנים זה מכבה אוטומטית את ה-Auto director... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו