oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 26 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות טוב אז ה סלאם עובד לי בסדר גמור אני מעלה שירים והכל אבל שאני בא לעלות אותם לשרת לא שומעים ושומעים רק תמיק שלי מישהו יודע איך לסדר את זה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 בדצמבר 26 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות תקנה מחשב חדש You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 בדצמבר 26 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות exec slam in console lel Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 26 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 2 דקות KnowYourMeme אמר: exec slam in console lel עשיתי את זה וגם LA וגם רשמתי וזה כתב LOADED ו לא משמיע תשיר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 בדצמבר 26 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת oYc אמר: עשיתי את זה וגם LA וגם רשמתי וזה כתב LOADED ו לא משמיע תשיר תבדוק עם עוד מישהו שיש לו SLAM אולי CS:GO VALVE KILLED SLAM Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 26 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: תבדוק עם עוד מישהו שיש לו SLAM אולי CS:GO VALVE KILLED SLAM לא הכל עובד יש סיכוי שביגלל שהתקנתי תסיאסגו על C ופעם היה ב E אז זה מתנגש או משהו..? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2016 בדצמבר 26 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני כעת oYc אמר: עשיתי את זה וגם LA וגם רשמתי וזה כתב LOADED ו לא משמיע תשיר אחרי זה יש BIND זה לא ללחוץ על המיקרופון. "By default "X עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 26 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני כעת Fade Away אמר: אחרי זה יש BIND זה לא ללחוץ על המיקרופון. "By default "X לחצתי לא עובד זה משמיע רעשי רקע ולא שיר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2016 בדצמבר 26 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני כעת oYc אמר: לחצתי לא עובד זה משמיע רעשי רקע ולא שיר Just reinstall עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 26 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני כעת Fade Away אמר: Just reinstall עשיתי את זה לא עובד כבר כמה פעמים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 בדצמבר 26 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות יש לי את אותה הבעיה לי פעם זה עבד ואז פשוט פעם אחת הפסיק לפעול "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 26 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 6 דקות KnifeSkrops אמר: יש לי את אותה הבעיה לי פעם זה עבד ואז פשוט פעם אחת הפסיק לפעול תגיד התקנת את הסיאסגו עוד הפעם או מחקת והתקנת או העברת אותו לתיקייה אחרת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 בדצמבר 26 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 1 דקה oYc אמר: תגיד התקנת את הסיאסגו עוד הפעם או מחקת והתקנת או העברת אותו לתיקייה אחרת? לי זה גם קרה פעם לא זוכר למה, אבל החלפתי מחשב ואז עבד SO.... Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 26 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: לי זה גם קרה פעם לא זוכר למה, אבל החלפתי מחשב ואז עבד SO.... הוא צודק זה למטה צודק ? לפני 34 דקות The Donger אמר: תקנה מחשב חדש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2016 בדצמבר 26 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 2 שעות oYc אמר: עשיתי את זה לא עובד כבר כמה פעמים. Buy a new potato עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו