wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 26 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות וואלה כמו כל קבוצה ישראלית קטנה הגיע סופה של הקבוצה שלי,אני מחפש קבוצה כרגע שמשחקת תחרותי בטורנירים FACEIT CEVO ועוד...לא קומפיםאני בן 12 שמי הוא שוהם העבר שלי בקבוצות:GignatiX,RFIL,Prenium eSports...אני הייתי LEM אבל פרשתי מMM כרגע אני Unranked...אני משחק כרגע בפאגים,CEVO,FACEIT...אני משחק:Entrey Fragger,AWPer.בבקשה בלי טרולים תודה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 27 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות UP "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
nalie 11 פורסם 2016 בדצמבר 27 nalie משתמש רשום nalie 11 44 הודעות אתה מחפש קבוצה ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 27 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 2 שעות nalie אמר: אתה מחפש קבוצה ? כן "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 בדצמבר 27 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות העיקר לקדוח לכולם בראש בשביל לוגו... Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 27 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 1 דקה KnowYourMeme אמר: העיקר לקדוח לכולם בראש בשביל לוגו... ידעתי פשוט ידעתי שאתה תבוא ותרשום את זה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 בדצמבר 27 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) לפני כעת KnifeSkrops אמר: ידעתי פשוט ידעתי שאתה תבוא ותרשום את זה זאת לא האמת? אני שמח שידעת משהו מובן מאליו נערך 2016 בדצמבר 27 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
nalie 11 פורסם 2016 בדצמבר 28 nalie משתמש רשום nalie 11 44 הודעות לפני 23 שעות KnifeSkrops אמר: כן בהצלחה בחיפוש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 28 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני כעת nalie אמר: בהצלחה בחיפוש rlly ? lol "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cactus 444 פורסם 2016 בדצמבר 29 Cactus משתמש כבוד אורי 444 2.2k הודעות LOL בברכה , קקטוס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו