doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 26 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות שם מגיש התלונה:דורון SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:גובלינס קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: תאריך המקרה:היום ואתמול הוכחות תומכות: הערות:1)אתמול גובלינס הפסיק סיטי באמצע כי התחיל איבנטים 2)היום גובלינס ואני שיחקנו שוט4שוט הוא אמר רק עם רבולבר מקש ימני כל אחד היה בצד של הכדורגל התחלנו ואז שמעתי באמצע שהוא עושה מקש ימני והרגתי אותו למרות שאדמין אמר שאפשר לשמוע גובלינס לא השתכנע והמשיך בדעתו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 26 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 3 דקות doron אמר: שם מגיש התלונה:דורון SteamID: שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:גובלינס קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: תאריך המקרה:היום ואתמול הוכחות תומכות: הערות:1)אתמול גובלינס הפסיק סיטי באמצע כי התחיל איבנטים 2)היום גובלינס ואני שיחקנו שוט4שוט הוא אמר רק עם רבולבר מקש ימני כל אחד היה בצד של הכדורגל התחלנו ואז שמעתי באמצע שהוא עושה מקש ימני והרגתי אותו למרות שאדמין אמר שאפשר לשמוע גובלינס לא השתכנע והמשיך בדעתו אני יודע יותר טוב מהאדמין איזה מקש עשיתי וכשסיטי אומר לך שעשיתי משהו למרות שהוא לא נכון ואתה ממשיך להקשיב לו והורג אותי אז לא רק שהוא מקבל מיוט אתה מקבל סיטי באן בנוסף היה איתי עוד אחראי אדמינים שהיה בשרת @NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בדצמבר 26 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אין הוכחות, אם תביא הוכחות נוכל לטפל. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.