Skyline 325 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 26 Skyline YourGame Advanced טל 325 188 הודעות אשמח להיצתרף לצוות הניהול בשרת הגייל בCSGO מתמיד לשחק כל יום ואני בן אדם נחמד :) בברכה SKYLINE קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 פורסם 2016 בדצמבר 26 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות לפני 17 דקות ykfvi555 אמר: אשמח להיצתרף לצוות הניהול בשרת הגייל בCSGO מתמיד לשחק כל יום ואני בן אדם נחמד :) בברכה SKYLINE אך ורק בקישור הבא תוכל להגיש בקשה להתקבל לצוות שרת הג'ייל :) בהצלחה! - אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 26 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 9 דקות FROX אמר: אך ורק בקישור הבא תוכל להגיש בקשה להתקבל לצוות שרת הג'ייל :) בהצלחה! - ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.