n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות מה הקטע הכי מצחיק שראיתם באנימה ? *תוסיפו סרטון* via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 בדצמבר 24 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) אבל ראיתי את זה בתרגום בעברית, תקשיב אני לא נשמתי באותו רגעפשוט לא נשמתי נערך 2016 בדצמבר 24 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 24 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות יש מלא אבל זה שבר אותי לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2016 בדצמבר 24 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 24 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 1 שעה AngelSans אמר: גם זה הרג אותי חחחחחחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Rias Gremory 6 פורסם 2017 בינואר 8 Rias Gremory חדש/ה ב־YourGame אמיר 6 16 הודעות מיקמק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Almighty 11 פורסם 2017 בפברואר 9 Almighty חדש/ה ב־YourGame טל 11 44 הודעות בגינטמה יש כמות לא הגיונית של הקטעים הכי מצחיקים וככל שתראו יותר ותבינו את הסגנון של האנימה ככה זה יותר מצחיק סתם בחרתי סרטון דוגמא אני יודע שהסרטון ארוך אבל תראו הכל זה שווה את זה, הפרק זה על זה שהם לא מצליחים להרדם אז הם מחפשים דברים שירדימו אותם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Spok3y 421 פורסם 2017 בפברואר 10 Spok3y YourGame Novice Stav 421 937 הודעות סתיו - Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו