Dragonborn 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות שם מגיש ההצעה: Dragonborn תאריך הגשת ההצעה: 24;12;2016 הצעה לשרת: (שם השרת) retakes פירוט על ההצעה: להגדיל בשרת את כמות האנשים שיכולים להיכנס לשרת מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: לפעמים אני שם לב בזמן האחרון שנכנסים כמות אנשים מקסימלית לשרת שהיא עומדת על עשרה אנשים אבל מה לפעמים יש הרבה יותר אנשים שנכנסים אבל מה שקורה שהם לא יכולים להיכנס ביגלל הכמות המקסימלית הקטנה קישור לפלאגין (במידה ויש):לא הערות: אני מקווה שתסכימו אתי כל מי שאוהב את השרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 24 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות +1 לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2016 בדצמבר 24 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות המוד בנוי לתשע, יותר שחקנים קצת יהרסו את הכיף, אם כל השרתים מלאים באופן קבוע, תפתח הצעה לשרת נוסף ולא להגדלת סלוטים.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2016 בדצמבר 24 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות טרול איכותי כמעט חשבתי שאתה מתכוון לזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות כן אבל תחשבו על זה עשרה או תישעה אנשים באמת זה אפילו יותר מידי קצת יותר כיף זה אולי חמש עשרה או הרבעה עשר זה יותר טוב אני לא אומר להגדיל את זה להגזמה משהו כזה אני מדבר כי יש כבר עוד שרת כזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בדצמבר 26 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני ב-24 בדצמבר 2016 at 22:14 Senor אמר: המוד בנוי לתשע, יותר שחקנים קצת יהרסו את הכיף, אם כל השרתים מלאים באופן קבוע, תפתח הצעה לשרת נוסף ולא להגדלת סלוטים.. +1 התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2016 בדצמבר 26 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות המוד עצמו בנוי ל9 אנשים שזה 5ct נגד 4t את זה אי אפשר לשנות או להגדיל מה שכן אתה יכול לפתוח להצעת שרת חדש ונבדוק את זה חג שמח. מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 26 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 2 שעות MeowDevil אמר: המוד עצמו בנוי ל9 אנשים שזה 5ct נגד 4t את זה אי אפשר לשנות או להגדיל מה שכן אתה יכול לפתוח להצעת שרת חדש ונבדוק את זה חג שמח. אפשר לנעול? @Dragonborn לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 26 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות כן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.