desert 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 desert חדש/ה ב־YourGame lidor 0 9 הודעות שם מגיש התלונה:eXodus SteamID: STEAM_0:1:158548856 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:jail האדמין שביצע את ההרחקה:console אורך ההרחקה:12mo סיבת ההרחקה:duplicate תיאור המקרה: לפני 3 חודשים הייתי עם מקרו בגייל וקיבלתי באן לשלושה חודשים,דיברתי עם אדמין והסברתי לו שידעתי שאסור ביהופ סקריפט אבל לא ידעתי שאסור מקרו ואם אפשר להוריד את הבאן והוא אמר לי שזה באן מהקונסול ושהוא לא יכול לעשות כלום, חייב לדבר עם המתכנת אז ניסיתי להוסיף את המתכנת ולדבר איתו והוא לא אישר אותי. אז ניסיתי להכנס מעוד משתמש וקיבלתי בו גם באן על דופליקייט ל 6 חודשים. סבבה חכיתי 3 חודש ופתאום אני מנסה להכנס ורואה באן ל 12 חודשים מהמשתמש הראשי אשמח אם תתחשבו. סטים איידי של המשתמש השני:STEAM_0:1:161534717 URL:http://steamcommunity.com/id/shahar_malka קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 24 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @Zpower @xMASTER לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 25 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות קיבלתי על duplicate ואז נכנסת שוב בזמן שהיית בבאן? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
desert 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 25 desert חדש/ה ב־YourGame lidor 0 9 הודעות (נערך) קיבלתי באן במשתמש הראשי ל 3 חודשים נכנסתי עם משתמש אחר קיבלתי באן ל 6 חודשים על שכפול חיכיתי את הבאן של ה 3 חודשים ונכנסתי שוב וזה הראה לי באן לשנה על עוד שכפול. נערך 2016 בדצמבר 25 על ידי desert קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בדצמבר 25 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות קיבלת באן לשלושה חודשים, נכנסת באמצע ממשתמש אחר וקיבלת באן ל-6 חודשים על Duplicate account (מוצדק), חיכית שיסתיימו ה-3 חודשים של הבאן הראשון ונכנסת, כשעדיין יש לך באן במשתמש אחר על ה-Duplicate account, המערכת הכפילה את הבאן של ה-6 חודשים ל-12. הבאן מוצדק לגמרי, אני לא מבין במה אתה רוצה שנתחשב, לא חיכית שיגמרו ה-6 חודשים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
desert 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 25 desert חדש/ה ב־YourGame lidor 0 9 הודעות (נערך) חשבתי שהשכפול עובד רק על המשתמש הראשי כלומר שהבאן במשתמש השני נובא מן הבאן במשתמש הראשי ובגלל זה הוא הוכפל לא ידעתי שגם הבן במשתמש השני משפיע איך שהוא על המשתמש הראשי ואם יש איזה שהיא דרך להוריד את הבאן? אשמח. נערך 2016 בדצמבר 25 על ידי desert קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
desert 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 26 desert חדש/ה ב־YourGame lidor 0 9 הודעות (נערך) יש מצב לתשובה בזמן הקרוב? תודה. נערך 2016 בדצמבר 26 על ידי desert קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
desert 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 26 desert חדש/ה ב־YourGame lidor 0 9 הודעות לפני ב-12/25/2016 at 14:18 Zpower אמר: קיבלת באן לשלושה חודשים, נכנסת באמצע ממשתמש אחר וקיבלת באן ל-6 חודשים על Duplicate account (מוצדק), חיכית שיסתיימו ה-3 חודשים של הבאן הראשון ונכנסת, כשעדיין יש לך באן במשתמש אחר על ה-Duplicate account, המערכת הכפילה את הבאן של ה-6 חודשים ל-12. הבאן מוצדק לגמרי, אני לא מבין במה אתה רוצה שנתחשב, לא חיכית שיגמרו ה-6 חודשים. שאלתי למעלה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בדצמבר 26 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות הבאן קוצר ויסתיים ב-21 לינואר 2017. אם תנסה להיכנס לפני זה מאחד המשתמשים שלך הבאן יוארח. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.