Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת Evya M אמר: ברגע שה TTT יתוקן (לא יודע מתי) הוא יחזור להיות שרת בין הפעילים בקהילה. עליי הוא בין השרתים האהובים אך בגלל כל הבאגים שלו אי אפשר לשחק בו בשקט 1\3 SO? לא אמרתי ספציפית איזה שרת אבל אלה שרתים שאף פעם לא היו ואף פעם לא יהיו מלאים כמו שהיה הפאן פעם Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בדצמבר 24 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 1 דקה KnowYourMeme אמר: 1\3 SO? לא אמרתי ספציפית איזה שרת אבל אלה שרתים שאף פעם לא היו ואף פעם לא יהיו מלאים כמו שהיה הפאן פעם בעיקרון כל האשכול שלך לא במקום, עשית אותו בפומבי בזמן שיש רק בן אדם אחד שיכול באמת לטפל בזה. אני לא אענה לך כי אין לי מה לענות לך כל כך שבועט וחגש התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 3 דקות Evya M אמר: בעיקרון כל האשכול שלך לא במקום, עשית אותו בפומבי בזמן שיש רק בן אדם אחד שיכול באמת לטפל בזה. אני לא אענה לך כי אין לי מה לענות לך כל כך שבועט וחגש לא ידעתי למי לפנות את האמת כי תמיד אני פונה לבן אדם הלא נכון אז פחדתי לתייג ולרשום שרק הוא יענה, הפך לדיון אבל זה משמח אותי לראות שהשרת לא נשכח. שיהיה חג שמח ושבוע טוב גבר. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 25 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות אפשר תשובה של מישהו שבאמת יכול להחליט מה יקרה עם השרת? Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 פורסם 2016 בדצמבר 25 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות @Hepi @gilronen בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 בדצמבר 25 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 5 שעות KnowYourMeme אמר: אוקי בוא נתחיל בזה שנשכנע הנהלה גבוהה להחליף לו את האחסון שיהיה פינג נמוך כמו בשאר השרתים, דבר שני להעיף את כל האדמינים ולהתחיל מחדש לראות מי באמת רוצה לנסות להחזיר את הפאן לחיים דבר שלישי שאחד המתכנתים פה או מישהו עם גישות יקח חבילה של מפות שאחד ממנהלי השרת יכינו ויעלה אותם לפני שהוא הולך לישון דבר רביעי לפרסם את זה איפה שרק אפשר מצידי תתלה כרזות על אוטובוסים "הפאן של YourGame חזר" דבר חמישי להוסיף עוד כמה מודים פה ושם שישפרו את חווית המשחק כי חסר מלא דברים אתה תראה שתוך מספר ימים זה חוזר למה שהיה ויותר לא רוצה להתערב יותר מדי אבל כל שרתי הסיאסגו חוץ מ רייטיקס והשרת החדש מאוחסנים בחול זה שלפאן יש בעיה במפות וצוות זה משהו אחר אתה לא יכול להפיל את האשמה על האיחסוןמבין אותך אחי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ax3 35 פורסם 2016 בדצמבר 25 ax3 YourGame Novice רז 35 810 הודעות יש סיבה למה השרתים בחול, אפילו כמה. תנסה להחליף מקום עם גיל ולחטוף דידוס כל 10 דקות מאיזה סקיד מפגר שקיבל באן לא מוצדק. למה השרתים התחרותיים בארץ אתה חושב? פאן יש גם לויגיימס לא רק ליורגיים, מה שיש ליורגיים ואין לויגיימס זה קהילה תחרותית שמתפתחת לאט לאט, וזה למה צריך לתת על זה גז. פעם הגישה הייתה שונה - קלאבים לפני טורנירים, ואני מדבר איתך על ספטמבר 2015 - בקושי חצי שנה לקהילה, כי זה גם מה שהיה הולך בארץ באותה תקופה, ילדים בני 12 שצועקים למיקרופון בג'ייל. מאז דמצבר 15 - ינואר 16 הקהילה התחילה לקחת את עצמה ברצינות מבחינת טורנירים ואמנם אני לא יודע כל כך איך הלך הטורניר האחרון אבל אני כן יכול להגיד לך בוודאות גם לפי מה שהרגשתי וגם לפי פידבק שחקנים שטורניר חנוכה 15 היה בין הטורנירים הכי טובים שהתנהלו בארץ. צריך לקדם את זה - שכל טורניר יהיה ככה, לא רק חנוכה, סוכות השנה לא היה ברמה בכלל של שאר הטורנירים שהיו פה - אפילו פסח היה יותר טוב ופסח הלך לנו חרא, וכל זה בגלל שהייתה הפסקה גדולה בין הקיץ לסוכות בטורנירים בארץ, לא רק יורגיים. (ולא, אני לא מדבר על הלאן עם מתן אלא על טורנירים אונליין.) אז סליחה באמת שהפאן בשבילך יותר חשוב לקהילה מקהילה תחרותית, ואני בטוח שבחודש חודשיים הקרובים רוב הקלאבים יחזרו לארץ, אבל יש סדר עדיפויות ולפי דעתי הקהילה התחרותית צריכה להיות בסדר עדיפויות הכי גבוה. זה גם לא זמן - זה גם כסף. אל תשכח שגיל מחזיק את הקהילה לבד מבחינת תקציב (לפחות לפי מה שאני יודע) ואין לו הרבה עזרה בכסף חוץ מתרומות והחבילות האלה של הקרדיטים שאני לא יודע אם אנשים בכלל קונים עדיין. אתה רוצה פאן בארץ? אין בעיה, תעזור, תתרום, רק אל תתלונן כי תלונות שמעו פה מספיק - אל תשכח שזאת קהילה ישראלית וכל מה שישראלים יודעים זה לראות את הרע במשהו (מודה גם אני ככה בכמה מצבים.) אבל תנסה לראות גם את הטוב - לפחות יש לך שרת פאן לשחק בו, אם לא טוב לך לא מחזיקים אותך פה בכוח. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 25 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 2 שעות ax3 אמר: יש סיבה למה השרתים בחול, אפילו כמה. תנסה להחליף מקום עם גיל ולחטוף דידוס כל 10 דקות מאיזה סקיד מפגר שקיבל באן לא מוצדק. למה השרתים התחרותיים בארץ אתה חושב? פאן יש גם לויגיימס לא רק ליורגיים, מה שיש ליורגיים ואין לויגיימס זה קהילה תחרותית שמתפתחת לאט לאט, וזה למה צריך לתת על זה גז. פעם הגישה הייתה שונה - קלאבים לפני טורנירים, ואני מדבר איתך על ספטמבר 2015 - בקושי חצי שנה לקהילה, כי זה גם מה שהיה הולך בארץ באותה תקופה, ילדים בני 12 שצועקים למיקרופון בג'ייל. מאז דמצבר 15 - ינואר 16 הקהילה התחילה לקחת את עצמה ברצינות מבחינת טורנירים ואמנם אני לא יודע כל כך איך הלך הטורניר האחרון אבל אני כן יכול להגיד לך בוודאות גם לפי מה שהרגשתי וגם לפי פידבק שחקנים שטורניר חנוכה 15 היה בין הטורנירים הכי טובים שהתנהלו בארץ. צריך לקדם את זה - שכל טורניר יהיה ככה, לא רק חנוכה, סוכות השנה לא היה ברמה בכלל של שאר הטורנירים שהיו פה - אפילו פסח היה יותר טוב ופסח הלך לנו חרא, וכל זה בגלל שהייתה הפסקה גדולה בין הקיץ לסוכות בטורנירים בארץ, לא רק יורגיים. (ולא, אני לא מדבר על הלאן עם מתן אלא על טורנירים אונליין.) אז סליחה באמת שהפאן בשבילך יותר חשוב לקהילה מקהילה תחרותית, ואני בטוח שבחודש חודשיים הקרובים רוב הקלאבים יחזרו לארץ, אבל יש סדר עדיפויות ולפי דעתי הקהילה התחרותית צריכה להיות בסדר עדיפויות הכי גבוה. זה גם לא זמן - זה גם כסף. אל תשכח שגיל מחזיק את הקהילה לבד מבחינת תקציב (לפחות לפי מה שאני יודע) ואין לו הרבה עזרה בכסף חוץ מתרומות והחבילות האלה של הקרדיטים שאני לא יודע אם אנשים בכלל קונים עדיין. אתה רוצה פאן בארץ? אין בעיה, תעזור, תתרום, רק אל תתלונן כי תלונות שמעו פה מספיק - אל תשכח שזאת קהילה ישראלית וכל מה שישראלים יודעים זה לראות את הרע במשהו (מודה גם אני ככה בכמה מצבים.) אבל תנסה לראות גם את הטוב - לפחות יש לך שרת פאן לשחק בו, אם לא טוב לך לא מחזיקים אותך פה בכוח. לפני הכל לא התלוננתי פה על כלום פשוט שאלתי למה אי אפשר לסגור שרת אחד שלא משחקים בו בכלל ושאין בוא לאגים ולהפוך אותו לפאן זאת עצה לא תלונה, אני לא שחקן תחרותי אז אני לא יכול להביע דעה על הטורינירים שהיו ויהיו, אני יודע שאתם עושים הכל ביכולת שלכם שיהיה לשחקנים פה כמה יותר טוב ואני מבין את בעיות התקציב של הקהילה כי זה הרבה כסף וקשה להחזיק הרבה שרתים, אבל זאת גם הנקודה שלי שאני מדגיש שוב הסתכלתי בסורסבאן וראיתי 11 שרתים 7 מהם מכובדים ודיי מלאים אבל חלק מהם בלי נפש חיה, אני לא יודע איך יצא שהפאן זה שנדפק עם האחסון הכי דפוק כי לא ראיתי פינג באחד מהשרתים האחרים, אם באמת אין מה לעשות עם זה אני מבין לגמרי אני בתור שחקן פאן כבר מתקופת סורס שזה יוצא כמה שנים טובות רוצה לנסות להחזיר למה שהיה ותאמין לי שאני אומר לך שאם לא היה לי פה טוב הייתי פורש מזמן אבל יש סיבה שאני בקהילה מעל שנה.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 25 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 7 שעות oYc אמר: לא רוצה להתערב יותר מדי אבל כל שרתי הסיאסגו חוץ מ רייטיקס והשרת החדש מאוחסנים בחול זה שלפאן יש בעיה במפות וצוות זה משהו אחר אתה לא יכול להפיל את האשמה על האיחסוןמבין אותך אחי מה הקשר מפות מה זה לא משנה איזה מפה יש שקשה לשחק עם מאה פינג וזה לא שלא ניסיתי אתה עושה bhop פתאום לאג ונפלת למטה.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2016 בדצמבר 25 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות אני חושב שכולם פה קצת הרחיקו לכת והגזימו. שרת הפאן לא יהיה בארץ. 100 פינג? תקיעות ? לא יודע איזה ספקית יש לך, אני בכל השרתים שלנו משחק על 70 פינג. יש עניין של הבאניהופ אבל זה לכולם, וזה לא "פתאום" לאג, זה תמיד אותו דבר ויציב ולא קורה לזה כלום, גם כאשר מחוברים 40 אנשים לשרת. אין שום קשר לשרתים הריקים מהסיבה הפשוטה - יש בבעלותי שרת ייעודי שנמצא בחו"ל ועליו אני יכול להריץ מה שאני רוצה (בהתאם להגבלות המפרט שלו) - לכן זה לא משנה אם יש 100 שרתים פתוחים או 3 - העלות היא אותה עלות, לכן לצמצם בשרתים בחו"ל בשביל 'לחסוך' בכסף - זה לא ריאלי. בעיה בצוות - נבחן את זה לעומק ונראה איך אפשר לשפר אתה מוזמן גם להביע את דעתך בנושא. בעיה בשרת - הוא לא בעייתי, אם אתה לא רוצה להתרגל לביהופ הקבוע בצורה הזאתי לצערי אין לי פתרון בשבילך. מקווה שזאת התשובה שרצית לקבל אם לא אתה מוזמן להמשיך בדיון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 25 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 23 דקות gilronen אמר: אני חושב שכולם פה קצת הרחיקו לכת והגזימו. שרת הפאן לא יהיה בארץ. 100 פינג? תקיעות ? לא יודע איזה ספקית יש לך, אני בכל השרתים שלנו משחק על 70 פינג. יש עניין של הבאניהופ אבל זה לכולם, וזה לא "פתאום" לאג, זה תמיד אותו דבר ויציב ולא קורה לזה כלום, גם כאשר מחוברים 40 אנשים לשרת. אין שום קשר לשרתים הריקים מהסיבה הפשוטה - יש בבעלותי שרת ייעודי שנמצא בחו"ל ועליו אני יכול להריץ מה שאני רוצה (בהתאם להגבלות המפרט שלו) - לכן זה לא משנה אם יש 100 שרתים פתוחים או 3 - העלות היא אותה עלות, לכן לצמצם בשרתים בחו"ל בשביל 'לחסוך' בכסף - זה לא ריאלי. בעיה בצוות - נבחן את זה לעומק ונראה איך אפשר לשפר אתה מוזמן גם להביע את דעתך בנושא. בעיה בשרת - הוא לא בעייתי, אם אתה לא רוצה להתרגל לביהופ הקבוע בצורה הזאתי לצערי אין לי פתרון בשבילך. מקווה שזאת התשובה שרצית לקבל אם לא אתה מוזמן להמשיך בדיון טוב אם אתה אומר שאין פתרון לשזה יושב על 70 פינג אז אני לא רואה סיבה להשאיר את האשכול פתוח, בכל מקרה תודה לכל הצוות שענה. חג שמח והמשך שבוע טוב. לנעול. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ax3 35 פורסם 2016 בדצמבר 25 ax3 YourGame Novice רז 35 810 הודעות לפני 44 דקות KnowYourMeme אמר: טוב אם אתה אומר שאין פתרון לשזה יושב על 70 פינג אז אני לא רואה סיבה להשאיר את האשכול פתוח, בכל מקרה תודה לכל הצוות שענה. חג שמח והמשך שבוע טוב. לנעול. כי אין. אתה לא גר בצרפת אלא בישראל. לא יקנו בשביל פאן שרת יעודי אחד שלם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בדצמבר 25 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 14 שעות Evya M אמר: ברגע שה TTT יתוקן (לא יודע מתי) הוא יחזור להיות שרת בין הפעילים בקהילה. עליי הוא בין השרתים האהובים אך בגלל כל הבאגים שלו אי אפשר לשחק בו בשקט +++++++ לפני 14 שעות KnowYourMeme אמר: לא אמרתי ספציפית איזה שרת אבל אלה שרתים שאף פעם לא היו ואף פעם לא יהיו מלאים כמו שהיה הפאן פעם ואוואו, טעות ענקית חבר. שרת ה TTT בזמן שהיה מתוכנת כמו שצריך היה מהשרתים הכי פעילים בקהילה אם לא הכי, אולי היה מדי פעם יותר בגייל אבל השרת היה פצצה! מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 25 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 15 דקות ax3 אמר: כי אין. אתה לא גר בצרפת אלא בישראל. לא יקנו בשביל פאן שרת יעודי אחד שלם. אבל אני אומר שהלאגים זה בעיה ספציפית בפאן, שאר השרתים שגם מאוחסנים בחול לא ראיתי 70 PING, או שאולי אני מתבלבל? Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 25 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 1 שעה KnowYourMeme אמר: טוב אם אתה אומר שאין פתרון לשזה יושב על 70 פינג אז אני לא רואה סיבה להשאיר את האשכול פתוח, בכל מקרה תודה לכל הצוות שענה. חג שמח והמשך שבוע טוב. לנעול. שבוע טוב וחג שמח ננעל. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.