Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות אני יודע ב 1000001% שהסיבה שממנה הכרתי את הקהילה לפני שנה ומשהו כבר ( וואו ) היה בגלל שרת הפאן, זה היה שרת כזה טוב אבל עכשיו האחסון שלו בצרפת או לא יודע איפה יש 100 PING כל הזמן אבל כללללל הזמן וזה מזה מסריח. אין מפות חדשות, אין אדמינים פעילים זה השרת הכי הכי טוב שהיה בקהילה הזאת לפי דעתי, אי אפשר לשנות לו אחסון ולהעלות מנהלים חדשים ? MAKE THE FUN GREAT AGAIN Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PACMAN 26 פורסם 2016 בדצמבר 24 PACMAN משתמש רשום אור 26 226 הודעות אני ו @Cry_2_Play מתכוונים לעשות שינוי בפאן אנחנו מודעים לחוסר פעילות של האדמינים, אנחנו מתכוונים לטפל בבעיה בקשר למפות הולכים להתווסף מפות חדשות וישנות מנהל שרת הפאן ליצירת קשר- skype: or.gaming.v steam:לחץ כאן זמין ב TS בברכה PaCM@N(אור) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 2 דקות PACMAN אמר: אני ו @Cry_2_Play מתכוונים לעשות שינוי בפאן אנחנו מודעים לחוסר פעילות של האדמינים, אנחנו מתכוונים לטפל בבעיה בקשר למפות הולכים להתווסף מפות חדשות וישנות זאת הבעיה ההכי הקטנה, אי אפשר לשחק בפאן עם 100 PING Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PACMAN 26 פורסם 2016 בדצמבר 24 PACMAN משתמש רשום אור 26 226 הודעות לפני כעת KnowYourMeme אמר: זאת הבעיה ההכי הקטנה, אי אפשר לשחק בפאן עם 100 PING אני יבדוק מה אפשר לעשות בעניין מנהל שרת הפאן ליצירת קשר- skype: or.gaming.v steam:לחץ כאן זמין ב TS בברכה PaCM@N(אור) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 1 דקה PACMAN אמר: אני יבדוק מה אפשר לעשות בעניין אתה לא יכול לעשות כלום, רק מי שמעליך יכול, צריך להחליף אחסון לשרת ולא נראלי שזה ביכולת שלך Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 24 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 4 דקות KnowYourMeme אמר: זאת הבעיה ההכי הקטנה, אי אפשר לשחק בפאן עם 100 PING הוא צודק... לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2016 בדצמבר 24 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות תאמינו לי שעדיף מאה פינג מאשר כל שעה דידוס ושאי אפשר להיכנס לשרת שעה בגלל זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת doron אמר: תאמינו לי שעדיף מאה פינג מאשר כל שעה דידוס ושאי אפשר להיכנס לשרת שעה בגלל זה אבל השרתים האחרים עומדים יפה מאוד.., אני יודע למה החליפו אחסון אבל למה אי אפשר לשים את השרת הזה על אחסון אחר כמו שאר השרתים אין קשר בין מה שאמרת עכשיו לנושא. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2016 בדצמבר 24 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות כל הקטע פה שזה עולה מלא כסף קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Quack_-_Quack 36 פורסם 2016 בדצמבר 24 Quack_-_Quack YourGame Beginner רועי 36 132 הודעות אני הייתי בפאן מי תחילתו ועד עכשיו וברגע שהחליפו את האיחסון לא הרגישו הבדל כל כך גדול לגבי המפות אני עוזר למנהלים לחפש מפות ואני חופר להם שיעלו כבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני 1 דקה doron אמר: כל הקטע פה שזה עולה מלא כסף אז אולי להעיף שרתים שיש בהם 0 אנשים? https://csgo.yourgame.co.il/index.php?p=servers&s=0 SURF TTT KZ? ולהפוך את הפאן לשרת עם אחסון טוב יותר? Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות לפני כעת Quack_-_Quack אמר: אני הייתי בפאן מי תחילתו ועד עכשיו וברגע שהחליפו את האיחסון לא הרגישו הבדל כל כך גדול לגבי המפות אני עוזר למנהלים לחפש מפות ואני חופר להם שיעלו כבר אחי אני בטוח במליון אחוז שאני לפניך בקהילה הזאת, ואני יודע טוב מאוד מה קרה לפאן אחרי שהחליפו את האחסון, הוא נהרס פשוטו כמשמעו פחות אנשים התחילו להכנס ניהיה משעמם שם, לא משנים כלום הכל אותו דבר אבל עם לאגים עכשיו בגלל האחסון החדש שלו שהוחלף לפני כמה חודשים טובים, היו תלונות על זה אמרו שינסו לטפל בזה אבל עד עכשיו לא החליפו אחסון כי אנשים פשוט נטשו את השרת ואני זוכר את הימים שהיה פול והייתי צריך לבקש מאדמין שיתן קיק בסתר לשחקנים (WOOPS) איפה הימים האלה שאתה בוכה כדי ליכנס לשרת והוא מפוצץ, זה היה השרת הכי טוב. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Quack_-_Quack 36 פורסם 2016 בדצמבר 24 Quack_-_Quack YourGame Beginner רועי 36 132 הודעות @KnowYourMeme אז איך אתה חושב שאפשר להחזיר את הפאן לקדמותו? אני מת לעשות איוונטים אבל כל הזמן בסוף מבטלים אותם עם יש לך דרך לשפר את השרת אני פנוי להצעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) לפני 2 דקות Quack_-_Quack אמר: @KnowYourMeme אז איך אתה חושב שאפשר להחזיר את הפאן לקדמותו? אני מת לעשות איוונטים אבל כל הזמן בסוף מבטלים אותם עם יש לך דרך לשפר את השרת אני פנוי להצעות אוקי בוא נתחיל בזה שנשכנע הנהלה גבוהה להחליף לו את האחסון שיהיה פינג נמוך כמו בשאר השרתים, דבר שני להעיף את כל האדמינים ולהתחיל מחדש לראות מי באמת רוצה לנסות להחזיר את הפאן לחיים דבר שלישי שאחד המתכנתים פה או מישהו עם גישות יקח חבילה של מפות שאחד ממנהלי השרת יכינו ויעלה אותם לפני שהוא הולך לישון דבר רביעי לפרסם את זה איפה שרק אפשר מצידי תתלה כרזות על אוטובוסים "הפאן של YourGame חזר" דבר חמישי להוסיף עוד כמה מודים פה ושם שישפרו את חווית המשחק כי חסר מלא דברים אתה תראה שתוך מספר ימים זה חוזר למה שהיה ויותר נערך 2016 בדצמבר 24 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בדצמבר 24 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 10 דקות KnowYourMeme אמר: אז אולי להעיף שרתים שיש בהם 0 אנשים? https://csgo.yourgame.co.il/index.php?p=servers&s=0 SURF TTT KZ? ולהפוך את הפאן לשרת עם אחסון טוב יותר? ברגע שה TTT יתוקן (לא יודע מתי) הוא יחזור להיות שרת בין הפעילים בקהילה. עליי הוא בין השרתים האהובים אך בגלל כל הבאגים שלו אי אפשר לשחק בו בשקט התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.