Beckham 5 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות https://csgo.yourgame.co.il/index.php?p=banlist&searchText=FROX&Submit=Search אפשר לדעת למה? אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בדצמבר 24 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @DMatriX קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בדצמבר 24 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות אני יכול להסביר על מה הבאן, אבל זה אני לא רוצה להביך אותך. זה בסדר מבחינתך שאני ידבר חופשי בפורום הזה? או שאתה מעדיף בפרטי? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות לפני 2 דקות DMatriX אמר: אני יכול להסביר על מה הבאן, אבל זה אני לא רוצה להביך אותך. זה בסדר מבחינתך שאני ידבר חופשי בפורום הזה? או שאתה מעדיף בפרטי? בפרטי... :/ אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בדצמבר 24 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.