ૐBlood MasTerૐ | - / 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 24 ૐBlood MasTerૐ | - / חדש/ה ב־YourGame itamar 1 12 הודעות שם מגיש התלונה:Blood MasTer SteamID:STEAM_0:0:146621813 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):מיוט וגאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:fun האדמין שביצע את ההרחקה:Damtrix אורך ההרחקה:1 weak סיבת ההרחקה:idk תיאור המקרה: שיחקתי עם חברים בשרת פתחתי את המיק ואמרתי משהו לחבר שלי וקיבלתי מיוט לשבוע ואחרכך כתבתי לדמטריקס אם הוא רציני והוא נתן לי גאג ליום... הוכחות ( במקרה ויש) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בדצמבר 24 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 45 דקות ૐBlood MasTerૐ | - / אמר: שם מגיש התלונה:Blood MasTer SteamID:STEAM_0:0:146621813 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):מיוט וגאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:fun האדמין שביצע את ההרחקה:Damtrix אורך ההרחקה:1 weak סיבת ההרחקה:idk תיאור המקרה: שיחקתי עם חברים בשרת פתחתי את המיק ואמרתי משהו לחבר שלי וקיבלתי מיוט לשבוע ואחרכך כתבתי לדמטריקס אם הוא רציני והוא נתן לי גאג ליום... הוכחות ( במקרה ויש) אתה לא "פתחת את המיק ואמרת משהו" אתה צעקת אותו הכי חזק שאתה יכול. ואז הספמת בצאט להוריד לך אותו. אלה לא הוכחות. ואתה משקר. העונש שלך יגדל בגלל השקר הזה. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בדצמבר 24 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות דרך אגב, יופי של היסטוריה יש לך אצלנו בקהילה. 62 באנים. 269 מיוטים וגאגים. ממש שחקן למופת. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.