karvonigga 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 23 karvonigga חדש/ה ב־YourGame מתן 0 6 הודעות אדון גובלינס דפק לי באן על זה שקוראים לי ככה karvonig*** , karvonigg**** בהתחלה קראו לי karvonigga ואז הוא אמר להחליף החלפתי לאחד מהקודמים שאמרתי שלא כתוב nigga באמת והוא דפק לי באן החנון הזה ABUZER ABUZER ABUZER קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 23 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני כעת karvonigga אמר: אדון גובלינס דפק לי באן על זה שקוראים לי ככה karvonig*** , karvonigg**** בהתחלה קראו לי karvonigga ואז הוא אמר להחליף החלפתי לאחד מהקודמים שאמרתי שלא כתוב nigga באמת והוא דפק לי באן החנון הזה ABUZER ABUZER ABUZER תגיש תלונה לפי הטופס אפשר לנעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
karvonigga 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 23 karvonigga חדש/ה ב־YourGame מתן 0 6 הודעות שלח את התופס לפני 1 דקה karvonigga אמר: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 23 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sqavekiller 15 פורסם 2016 בדצמבר 23 sqavekiller <span style="color:#950CEB; font-family: arial; font-weight:bold 15 85 הודעות ננעל. sqavekiller מנהל פורום Counter Strike Global Offensive לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.