cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות שם מגיש התלונה:☁cloudy☁ SteamID: STEAM_0:1:151720553 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:Jail האדמין שביצע את ההרחקה:tot#a sarmota אורך ההרחקה:1 hour סיבת ההרחקה:בוז לאביוז באדמין צאט הייתי בגאג תיאור המקרה:טרור עשה רייבל בLR והסיי היה AFK עשו אל הטרור שעשה LR טלפורט וכתבתי בוז לאביוז וקיבלתי באן בלי אזהרה בלי כלום! הוכחות ( במקרה ויש):תשאלו את האדמינים שהיו שם סיזזר תות קוואק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sqavekiller 15 פורסם 2016 בדצמבר 22 sqavekiller <span style="color:#950CEB; font-family: arial; font-weight:bold 15 85 הודעות @Goblins @T0T #A Mbsota sqavekiller מנהל פורום Counter Strike Global Offensive לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני 25 דקות sqavekiller אמר: @Goblins @T0T #A Mbsota עדיין לא ענו לי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 22 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 28 דקות cloudy אמר: שם מגיש התלונה:☁cloudy☁ SteamID: STEAM_0:1:151720553 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:Jail האדמין שביצע את ההרחקה:tot#a sarmota אורך ההרחקה:1 hour סיבת ההרחקה:בוז לאביוז באדמין צאט הייתי בגאג תיאור המקרה:טרור עשה רייבל בLR והסיי היה AFK עשו אל הטרור שעשה LR טלפורט וכתבתי בוז לאביוז וקיבלתי באן בלי אזהרה בלי כלום! הוכחות ( במקרה ויש):תשאלו את האדמינים שהיו שם סיזזר תות קוואק אסור לכתוב אביוז באדמין צאט במיוחד שהזהירו מישהו 2 דקות קודם כתבת את זה באדמין צאט אחרי שהזהירו מישהו אחר אל אותו דבר וקיבלת באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני כעת Goblins אמר: אסור לכתוב אביוז באדמין צאט במיוחד שהזהירו מישהו 2 דקות קודם כתבת את זה באדמין צאט אחרי שהזהירו מישהו אחר אל אותו דבר וקיבלת באן לא הזהירו אף אחד! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 22 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני כעת cloudy אמר: לא הזהירו אף אחד! הזהירו 2 דקות קודם את בובי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני כעת Goblins אמר: הזהירו 2 דקות קודם את בובי בובי לא כתב כלום אני מבקש שיורידו לי את הבאן! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2016 בדצמבר 22 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות באמת אתה יודע שאסור לשום לאדמין אביוזר ועוד באדמין צאט אני לא מבין אפילו למה אתה פותח תלונה השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 22 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 1 דקה cloudy אמר: בובי לא כתב כלום אני מבקש שיורידו לי את הבאן! אני לא הולך להתווכח על זה כי הוא קיבל ממני באופן אישי ובנוסף איפה ההוכחות? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני כעת T0T #A Mbsota אמר: באמת אתה יודע שאסור לשום לאדמין אביוזר ועוד באדמין צאט אני לא מבין אפילו למה אתה פותח תלונה כי זה לא מוצדק לתת באן תזהירו קודם אבל לתת באן! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני כעת Goblins אמר: אני לא הולך להתווכח על זה כי הוא קיבל ממני באופן אישי ובנוסף איפה ההוכחות? הייתי נותן סקריין שוט אבל נתנו לי באןןןןןן! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 22 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 1 דקה cloudy אמר: הייתי נותן סקריין שוט אבל נתנו לי באןןןןןן! הוא קיבל ממני אזהרה על אותו דבר בדיוק אז אם אומרים לאחד להפסיק אז זה כולל את כולם וחוץ מזה למה אתה רושם abuze באדמין צאט אתה לא אמור לעשות את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות (נערך) לפני כעת Goblins אמר: הוא קיבל ממני אזהרה על אותו דבר בדיוק אז אם אומרים לאחד להפסיק אז זה כולל את כולם וחוץ מזה למה אתה רושם abuze באדמין צאט אתה לא אמור לעשות את זה דבר ראשון לא הייתי מתי שהזהרת אותו ודבר שני אני יודע שאסור לרשום את זה אבל לתת באן זה מוגזם אתם יכולים להוריד לי נשאר לי 20 דקות נערך 2016 בדצמבר 22 על ידי cloudy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2016 בדצמבר 22 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות @cloudyאתה יכול לגשת לשרת הטים ספיק שלנו בכתובת ts.yourgame.co.il אני כאן ורוצה לברר את העניין מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני כעת MeowDevil אמר: @cloudyאתה יכול לגשת לשרת הטים ספיק שלנו בכתובת ts.yourgame.co.il אני כאן ורוצה לברר את העניין אני די חדש בטים ספיק איך אני יכול לדבר איתך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.