klai123 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 klai123 חדש/ה ב־YourGame 0 1 הודעות שחקתי ממזמן שרק התחלתי לשחק cs וחברים שלי המליצו לי לשחק אצלכם גייל. אז שיחכתי ופתאום אני מקבל באן כל מה שרציתי זה לשחק. אשמח אם תוכלו להגיד לי למה או אפילו שאני אוכל לשחק כי לא עשיתי כלום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sqavekiller 15 פורסם 2016 בדצמבר 22 sqavekiller <span style="color:#950CEB; font-family: arial; font-weight:bold 15 85 הודעות (נערך) @klai123 זה מראה בSourcebans שאתה בבאן בשימוש בסמארף שקיבלת באן בראשי, אני רק אומר אבל.. אני מתייג תמנהלים @Zpower @MeowDevil @xMASTER נערך 2016 בדצמבר 22 על ידי sqavekiller sqavekiller מנהל פורום Counter Strike Global Offensive לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2016 בדצמבר 22 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות לפני שאני אתחיל לבדוק אשמח לדעת את השם שלך בסטים @klai123 מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sqavekiller 15 פורסם 2016 בדצמבר 22 sqavekiller <span style="color:#950CEB; font-family: arial; font-weight:bold 15 85 הודעות לפני 1 שעה MeowDevil אמר: לפני שאני אתחיל לבדוק אשמח לדעת את השם שלך בסטים @klai123 הנה מצאתי אותו בשבילך https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&searchText=done4&Submit=Search sqavekiller מנהל פורום Counter Strike Global Offensive לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 22 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות יש לך אחים שמשחקים CS? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו