kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:kobi SteamID:STEAM_0:0:102774747 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:D4RK קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/profiles/76561198078841996 תאריך המקרה: גובלינס נתן לי סיטי באן לא מוצדק,כאשר הוא נתן לי סיטי באן חלק מהשרת אמרו לו שזה לא מוצדק ואני אמרתי לו שיש לי רקורד שלא עשיתי פרי קיל ושלא מגיע לי סיטי באן. גובלינס השתכנע והוריד את הסיטי באן,לאחר כמה דקות דארק החזיר אותו והעלה אותו לחצי שעה. שאלתי את גובלינס אם הוא נתן ואמר לי שזה דארק, דיברתי עם דארק והוא לא ענה....אמרתי לו שאני אתלונן עליו בפורום והוא אמר "מה אכפת לי". הרקורד: בקטע הראשון רואים שהרגתי את ZYX(הגבר שמורד) עם הפליק המדהים שלי. בקטע השני רואים שהוא רושם פריקיל סתם(NOT COOL MATE) בקטע השלישי קיבלתי את הסיטי באן מגובלינס. שומעים את השרת בסוף כאשר גובלינס אומר "בעיה שלו שהוא על ve0 ,נכון זה בעיה שלי אך אין שום חוק נגד זה זכותי לשחק על ve0 כל עוד אני לא פוגע בשאר השחקנים בשרת(אזרחות). אחרי שהורדתי ve0 השרת יצא על גובלינס וגם ZYX רשם ש"עניתי" ושהוא מרד. הוכחות תומכות: הערות:תתקנו את הג'ייל. נערך 2016 בדצמבר 22 על ידי kobi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 22 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 10 דקות kobi אמר: שם מגיש התלונה:kobi SteamID:STEAM_0:0:102774747 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:D4RK קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/profiles/76561198078841996 תאריך המקרה: גובלינס נתן לי סיטי באן לא מוצדק,כאשר הוא נתן לי סיטי באן חלק מהשרת אמרו לו שזה לא מוצדק ואני אמרתי לו שיש לי רקורד שלא עשיתי פרי קיל ושלא מגיע לי סיטי באן. גובלינס השתכנע והוריד את הסיטי באן,לאחר כמה דקות דארק החזיר אותו והעלה אותו לחצי שעה. שאלתי את גובלינס אם הוא נתן ואמר לי שזה דארק, דיברתי עם דארק והוא לא ענה....אמרתי לו שאני אתלונן עליו בפורום והוא אמר "מה אכפת לי". הרקורד: בקטע הראשון רואים שהרגתי את ZYX(הגבר שמורד) עם הפליק המדהים שלי. בקטע השני רואים שהוא רושם פריקיל סתם(NOT COOL MATE) בקטע השלישי קיבלתי את הסיטי באן מגובלינס. שומעים את השרת בסוף כאשר גובלינס אומר "בעיה שלו שהוא על vo0 ,נכון זה בעיה שלי אך אין שום חוק נגד זה זכותי לשחק על vo0 כל עוד אני לא פוגע בשאר השחקנים בשרת(אזרחות). אחרי שהורדתי vo0 השרת יצא על גובלינס וגם ZYX רשם ש"עניתי" ושהוא מרד. הוכחות תומכות: הערות:תתקנו את הג'ייל. אני חושב שהתלונה טיפשית מפני ששאלו אותך על פריקילים וההית על וויס אנבאל 0 פעם הבאה אם אתה לא רוצה סיטי באן אל תיהיה על וייס אנבאל 0. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני כעת Goblins אמר: אני חושב שהתלונה טיפשית מפני ששאלו אותך על פריקילים וההית על וויס אנבאל 0 פעם הבאה אם אתה לא רוצה סיטי באן אל תיהיה על וייס אנבאל 0. נכון זה לא מוצדק,הבאתי רקורד ולכן אתם צריכים להוריד לי את זה כי זה לא מוצדק. ואין חוק נגד ve0,אם הייתי עושה פרי קיל הייתי מבקש ריספאונד. אותו בן אדם רשם פרי קיל סתם ולכן היה צריך לקבל גאג(SRY ZYX) לא אני סיטי באן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 22 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 1 דקה kobi אמר: נכון זה לא מוצדק,הבאתי רקורד ולכן אתם צריכים להוריד לי את זה כי זה לא מוצדק. ואין חוק נגד ve0,אם הייתי עושה פרי קיל הייתי מבקש ריספאונד. אותו בן אדם רשם פרי קיל סתם ולכן היה צריך לקבל גאג(SRY ZYX) לא אני סיטי באן. זה שאין חוק זה לא אומר שמותר לשחק ככה וכן זה כן פוגע בשרת ששואלים פעמיים או יותר ואף אחד לא עונה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני כעת Goblins אמר: זה שאין חוק זה לא אומר שמותר לשחק ככה וכן זה כן פוגע בשרת ששואלים פעמיים או יותר ואף אחד לא עונה אבל הוא רשם פרי קיל סתם!!! אז אם אתה מוכן בבקשה להוריד לי את הסיטי באן זה יהיה נחמד :) נ.ב או להגיד לדארק להוריד..... נ.ב.ב אל תמשיך כמו תקליט שבור זה סתם מראה שאתה מנסה לסגור את התלונה הזאת ולעשות וי ברשמיה שלך....אני מבקש שמנהל השרת יענה גם. @Dark קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 22 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות לפני 2 דקות Goblins אמר: זה שאין חוק זה לא אומר שמותר לשחק ככה וכן זה כן פוגע בשרת ששואלים פעמיים או יותר ואף אחד לא עונה זה שאין חוק כזה זה בדיוק אומר שאלון הולך עכשיו להוסיף חוק כזה שאסור לשחק בסיטי עם voice enable 0. להוריד את הסיטי באן בבקשה, ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.