APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות שם מגיש התלונה: MisterPussy SteamID:STEAM_0:1:182553647 סוג ההרחקה : באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: קיבלתי דרך הסורס באן האדמין שביצע את ההרחקה: NadavѺhana#CringeNation אורך ההרחקה: 1 Day סיבת ההרחקה: התחזות/התגרות תיאור המקרה: אז ככה קודם כל איך אני מתחזה אם כתוב ליד את השם שלי ולידו #Doron ולא רק לו קוראים דורון בעולם הזה לא שכתבתי את שם המשתמש שלו לאחר שאדמין ביקש ממני לשנות את השם שיניתי אולי זה קצת התגרות אשמח אם תקצרו את הבאן או תורידו אותו כי לדעתי האורך של הבאן והבאן לא מוצדקים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2016 בדצמבר 22 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות שכחת להוסיף שאחרי שהאדמין הלך החזרת תשם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 22 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות שלום! אורך הבאן הוא יום ואני יסביר למה דבר ראשון- אתם בכוונה באתם והצקתם לילד בכוונה והאדמין אמר לכם להפסיק דבר שני- לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 22 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות פעם הבאה אל תעשו את זה לא תקבלו באן אפשר לנעול. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות אבל לאחר שהאדמין אמר לי לשנות את השם שיניתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות ומה הקשר השם שכתבתי בסטים לשרת ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 22 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת Banna אמר: ומה הקשר השם שכתבתי בסטים לשרת ? עוד פעם אתם באתם להעליב אותו בכוונה וזה קשור גם בסטים לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות בסך הכל כתבתי שהשם שלי זה דורון... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 22 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות מה מעליב בזה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 22 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 8 שעות Binkeys אמר: מבטיח אני רעב לפני 1 דקה ZYX אמר: כל השרת יודע שנטפלתם אליו סתם, אתה בעצמך יודע שקוראים לך יניב כמעט כולם יודעים את זה, ואתה בא ומחליט שאתה "משנה את השם" שלך, כאילו אתה מפדח את עצמך שאתה עוד מתלונן. קיבלת באן. תחכה יום. תחזור לשחק . #Haravyomtov♥ פעם הבאה שתגיבו במשהו שלא קשור אליכם תענשו בחומרה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.