cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 21 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות שם מגיש התלונה: SteamID:STEAM_0:1:151720553 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:JAIL האדמין שביצע את ההרחקה:Nadav אורך ההרחקה: 1 DAY סיבת ההרחקה:כי קוראים לי דורון תיאור המקרה:אני נכנס לשרת הjail אין אף אחד שהניק ניים שלו doron ואני מחליט לשנות את הניקניימ לcloudy#doron וזה נחשב התגרות שבפוקס למישהו קוראים ככה בשרת BAN הוכחות ( במקרה ויש) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sqavekiller 15 פורסם 2016 בדצמבר 21 sqavekiller <span style="color:#950CEB; font-family: arial; font-weight:bold 15 85 הודעות (נערך) @NadavOhana נערך 2016 בדצמבר 21 על ידי sqavekiller sqavekiller מנהל פורום Counter Strike Global Offensive לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 21 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: אפשר לנעול. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
cloudy 22 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 21 cloudy YourGame Beginner אוראל 22 83 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: אפשר לנעול. מה אפשר לנעול וואי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sqavekiller 15 פורסם 2016 בדצמבר 21 sqavekiller <span style="color:#950CEB; font-family: arial; font-weight:bold 15 85 הודעות (נערך) ננעל. נערך 2016 בדצמבר 21 על ידי sqavekiller sqavekiller מנהל פורום Counter Strike Global Offensive לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.