w0lf_Ei 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 21 w0lf_Ei חדש/ה ב־YourGame וולף 0 2 הודעות אתמול נכנסתי ל 1v1 סרבר, בגלל שהייתי "יותר טוב" מי כמה השחקנים שם, הם חשבו שאני מרמה ואחרי 10-15 דקות קיבלתי באן מהסרבר, לא צודק בכלל, ורק בגלל שאני "יותר טוב" מי כמה ילדים שלא יודעים לכוון לא אומר שאני מרמה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 21 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 3 דקות w0lf_Ei אמר: אתמול נכנסתי ל 1v1 סרבר, בגלל שהייתי "יותר טוב" מי כמה השחקנים שם, הם חשבו שאני מרמה ואחרי 10-15 דקות קיבלתי באן מהסרבר, לא צודק בכלל, ורק בגלל שאני "יותר טוב" מי כמה ילדים שלא יודעים לכוון לא אומר שאני מרמה תגיש תלונה לפי הטופס אפשר לנעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
w0lf_Ei 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 21 w0lf_Ei חדש/ה ב־YourGame וולף 0 2 הודעות למה אתה מתכוון? לא הבנתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 21 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות שלום!! הוא מתכוון לזה בבקשה תפתח אשכול חדש עם הטופס הזה! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sqavekiller 15 פורסם 2016 בדצמבר 21 sqavekiller <span style="color:#950CEB; font-family: arial; font-weight:bold 15 85 הודעות ננעל. sqavekiller מנהל פורום Counter Strike Global Offensive לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.