APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 20 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות שם מגיש התלונה: MisterPussy SteamID:STEAM_0:1:182553647 סוג ההרחקה : סיטי באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: Jail Break האדמין שביצע את ההרחקה: ParaDox אורך ההרחקה: 15 Min סיבת ההרחקה: יריה על הריצפה תיאור המקרה: אני בסיטי הם באל אר אני יורה על הריצפה כותב את השם שלי והוא החליט שמגיע לי סיטי באן על זה שאני מפריע ולא שאני יורה בהם אני יורה בריצפה הוכחות ( במקרה ויש) כמה אדמין ראו כמו T0T ו- Sizz3r קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2016 בדצמבר 20 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות אמרתי לך להפסיק לירות מכיוון שעשינו HS MOD עם דיגל... אתה לא הפסקת לירות עם דיגל וזה בלבל גם אותי וגם את הטרור שהיה נגדי, אמרתי לך להפסיק כמה פעמים ולא הקשבת. פעם הבאה זה יהיה ארוך יותר... ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 21 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תקשיב.... אני רואה שאתה מתלונן על אותו אדמין יותר מידי פעמים. וכל פעם שאתה מתלונן אין הוכחות בכלל. אולי במקום להתלונן על כול דבר קטן ושטותי תקשיב לו. תאמין לי זה יעזור לך. אפשר לנעול. ודרך אגב אסור ל CT בכללי להפריע ל LR עקב כך שביבלתה את שני האנשים שעשו את האל אר ובקשו ממך להפסיק ולא הפסקתה קבילתה את ה CT באן פעם הבאת תקשיב. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בדצמבר 21 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות פעם שלישית כבר, לא סופקו הוכחות. ננעל. נ.ב אם אתה כל כך חושב שלא מגיע לו להיות אדמין תעשה את זה אמיתי ותביא הוכחות, כי התלונה הזאת סתם מבזבזת את הזמן של שנינו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.