עבור לתוכן

תלונה על Fobia

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול TOV AHI
  • טל
  • 64
  • 486 הודעות

שם מגיש התלונה: CR4ZY_FIRE

SteamID : STEAM_1:1:115298438

סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן

השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: Jail Break

האדמין שביצע את ההרחקה: Fobia

אורך ההרחקה:30

סיבת ההרחקה: Ignoring admins

תיאור המקרה: שיחקתי היום בגייל ושיניתי את שמי מCR4ZY_FIRE ל"כלבי", Fobia אמר לי לשנות את השם לשלוש אותיות באנגלית אז שיניתי את השם לשלוש אותיות באנגלית בעברית ואז הוא אמר לי באנגלית לכתוב,

שיניתי את השם ל"BULBUL" ואז הביא לי באן.

אני כן הקשבתי לו ולא יודע למה הביא לי את הבאן.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 12
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

Fobia
  • דניאל
  • 27
  • 75 הודעות

במקום סתם לפתוח תלונה בלי פואנטה אני לפחות יענה לך שתהיה מרוצה

כשהייתי בשרת מישהו שינה שם למשהו שלא רלוונטי כרגע וביקשתי ממנו לשנות, ופתאום שחקנים התחילו לשנות שמות גם כן,
עכשיו אני ביקשתי מהשחקנים ואפשר לשאול את סיזר שהיה נוכח, לשנות שמות.

אתה שינית לכלבי וביקשתי ממך לשנות שם
מה עשית? שינית את השם שלך ל"שיניתי" שעכשיו זה התחכמות ומה שכן ביקשתי מהראשון לפני שכולם התחילו לשנות שמות לשנות לשם עם שלושה אותיות באנגלית ככה שידעת.
אחר כך שינית את השם "שיניתי" לשם "שלוש אותיות באנגלית" שבנקודה הזאת כבר עצבנת אותי והתחכמת לגמרי.
ואחרי כל זה אתה עוד בכלל מעז לשנות את השם שלך לBULBUL? רק אל תתחיל לספר לי סיפורים שזה ציפור למה זה בכלל לא מצחיק.

d98eadbbd0976f40177e1b702c05dad1.png
אז לפני שאתה פותח אשכול סתם בלי סיבה תחשוב טוב למה קיבלת באן, כי אדמינים לא נותנים סתם באנים כנראה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Fade Away
  • עמרי
  • 38
  • 448 הודעות
לפני 22 דקות Fobia אמר:

כשהייתי בשרת מישהו שינה שם למשהו שלא רלוונטי כרגע וביקשתי ממנו לשנות, ופתאום שחקנים התחילו לשנות שמות גם כן,

מה עשית? שינית את השם שלך ל"שיניתי" שעכשיו זה התחכמות ומה שכן ביקשתי מהראשון לפני שכולם התחילו לשנות שמות לשנות לשם עם שלושה אותיות באנגלית ככה שידעת.
אחר כך שינית את השם "שיניתי" לשם "שלוש אותיות באנגלית" שבנקודה הזאת כבר עצבנת אותי והתחכמת לגמרי.
ואחרי כל זה אתה עוד בכלל מעז לשנות את השם שלך לBULBUL? רק אל תתחיל לספר לי סיפורים שזה ציפור למה זה בכלל לא מצחיק.

אז לפני שאתה פותח אשכול סתם בלי סיבה תחשוב טוב למה קיבלת באן, כי אדמינים לא נותנים סתם באנים כנראה.

אני לא אמור להגיב אבל אין סיבה שהוא ישנה את את השם שלא מההתחלה. זה סתם תירוץ של אדמינים שאין להם כח לעשות פקודות דרך console. יש חוק שאוסר שם בעברית?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Fobia
  • דניאל
  • 27
  • 75 הודעות
לפני כעת Fade Away אמר:

אני לא אמור להגיב אבל אין סיבה שהוא ישנה את את השם שלא מההתחלה. זה סתם תירוץ של אדמינים שאין להם כח לעשות פקודות דרך console. יש חוק שאוסר שם בעברית?

לא הבנתי את המשפט בהתחלה, ולא אין חוק ישירות שאומר שאסור חוק בעברית אבל אדמינים לא יכולים לעשות פקודות על שמות בעברית ולכן האדמינים מבקשים מהם לשנות את השם לשלושה אותיות באנגלית לפחות.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Fade Away
  • עמרי
  • 38
  • 448 הודעות
לפני כעת Fobia אמר:

לא הבנתי את המשפט בהתחלה, ולא אין חוק ישירות שאומר שאסור חוק בעברית אבל אדמינים לא יכולים לעשות פקודות על שמות בעברית ולכן האדמינים מבקשים מהם לשנות את השם לשלושה אותיות באנגלית לפחות.

זהו שאתה כן יכול. אתה פשוט לא יודע מחוסר נסיון או עצלנות. אני ראיתי אשכול שגם מסביר איך לבצע פקודות על שחקנים כאלה. אז אתה יכול לחפש אותו או לשאול משהו.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול TOV AHI
  • טל
  • 64
  • 486 הודעות

מה זה משנה לך לאיזה שם אני משנה באנגלית?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Fobia
  • דניאל
  • 27
  • 75 הודעות
לפני כעת Fade Away אמר:

זהו שאתה כן יכול. אתה פשוט לא יודע מחוסר נסיון או עצלנות. אני ראיתי אשכול שגם מסביר איך לבצע פקודות על שחקנים כאלה. אז אתה יכול לחפש אותו או לשאול משהו.

בטח שאני יכול, דרך admin אבל בשרת שהוא עם יחסית הרבה שחקנים אני לא אתחיל לחפש את השם שלו רק בשביל להביא לו גאג, וגם לפעמים את הסיבה שצריך אז אחר כך ללכת לסורס באן כשאני באמצע השרת.

אם הוא היה משנה פשוט לשם עם שלושה אותיות באנגלית ולא להתחכם כמו ילד קטן הוא לא היה מקבל באן מלכתחילה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול TOV AHI
  • טל
  • 64
  • 486 הודעות
לפני 31 דקות Fobia אמר:

מה זה משנה לך לאיזה שם אני משנה? העיקר שיהיה באנגלית

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Fobia
  • דניאל
  • 27
  • 75 הודעות
לפני כעת TheSqueezy אמר:

מה זה משנה לך לאיזה שם אני משנה באנגלית?

אתה באמת שואל? אז מעכשיו שכולם יקראו לעצמם בשמות גנאי והשרת יהפוך לשכונה.
COMMON SENSE לא הזיק לאף אחד.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול TOV AHI
  • טל
  • 64
  • 486 הודעות

היו הרבה אנשים וגם יש אנשים בשרת עם שמות גנאי, וגם שיניתי ל"BULBUL" כי זה השם הכי קצר שמצאתי כי ידעתי שאני אקבל באן

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול TOV AHI
  • טל
  • 64
  • 486 הודעות
לפני 2 דקות Fobia אמר:

אתה באמת שואל? אז מעכשיו שכולם יקראו לעצמם בשמות גנאי והשרת יהפוך לשכונה.
COMMON SENSE לא הזיק לאף אחד.

היו הרבה אנשים וגם יש אנשים בשרת עם שמות גנאי, וגם שיניתי ל"BULBUL" כי זה השם הכי קצר שמצאתי כי ידעתי שאני אקבל באן

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Fobia
  • דניאל
  • 27
  • 75 הודעות
לפני כעת TheSqueezy אמר:

כמו מי בדיוק? שם קצר היית משנה לABCD ואז היית משנה לקרייזי פייר אם לא היה לך זמן.
למרות שהבאתי לכולכם חצי דקה לשנות את השם..

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Zpower
  • זיו
  • 153
  • 2.7k הודעות
לפני 9 דקות Fade Away אמר:

פעם הבאה שאתה מגיב ואתה לא קשור אתה תקבל את העונש הנ"ל.

לגבי התלונה, קיבלת תשובה.

ננעל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• Zpower נעל את האשכול
אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...