MrSiS 3 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 20 MrSiS חדש/ה ב־YourGame סתיו 3 7 הודעות שחקתי בשרת פאן, פתאום לנכנס משהוא בשם guko והוא נתן לquack(אדמין) לי וכנראה לעוד משהוא Pban, בנוסף לכך לפני זה הוא פשוט שינה את המפה בלי vote (דרך !admin) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Quack_-_Quack 36 פורסם 2016 בדצמבר 20 Quack_-_Quack YourGame Beginner רועי 36 132 הודעות גם אני קיבלתי הוא סתם נכנס לשרת העביר מפה ונתן לנו פי באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MrSiS 3 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 20 MrSiS חדש/ה ב־YourGame סתיו 3 7 הודעות הPban ירד, נכנסתי ושוב קיבלתי Pban. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 20 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות טופל! אפשר לנעול. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.