kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 19 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות שם מגיש התלונה:Kobi SteamID:STEAM_0:0:102774747 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:Solo קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:IDK תאריך המקרה:סולו פותח את המיק בלי הפסקה כשהוא מת,מה שלאדמין אסור לעשות אלא עם כן זה בנוגע לפרי קיל אך במקום זה הוא מודיע דברים לא חשובים. בנוסף הוא גם צועק במיק ללא הפסקה עושה קולות הזויים לגמרי מה שמראה שהאדמין בכלל לא בוגר(וזה מה שהוא רשם בתנאי קבלה לאדמין). בדקה האחרונה של הסרטון רואים גם שהוא צורח במיק(באכזבה בגלל שהוא מת),וגם נותן גוסטינג במיק(בזמן שהוא מת....דה). הוכחות תומכות: הערות:אדמין אמור ליהיות בוגר ואחראי אך במקום זה ראיתי ילד עליז עם גישות שמדלג לא בשרת ועושה מה שבראש שלו. אני לא משחק הרבה בשרתים אבל בזמנים שאני משחק לא נראלי שבא לי לשמוע אדמין כזה 24\7 באוזניות שלי. נ.ב האדמין הנל היה כבר אדמין וירד ועלה הרבה פעמים מה שנראה לי לפחות לטפל בזה ולא "להזהיר" אותו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 19 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 10 דקות kobi אמר: שם מגיש התלונה:Kobi SteamID:STEAM_0:0:102774747 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:Solo קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:IDK תאריך המקרה:סולו פותח את המיק בלי הפסקה כשהוא מת,מה שלאדמין אסור לעשות אלא עם כן זה בנוגע לפרי קיל אך במקום זה הוא מודיע דברים לא חשובים. בנוסף הוא גם צועק במיק ללא הפסקה עושה קולות הזויים לגמרי מה שמראה שהאדמין בכלל לא בוגר(וזה מה שהוא רשם בתנאי קבלה לאדמין). בדקה האחרונה של הסרטון רואים גם שהוא צורח במיק(באכזבה בגלל שהוא מת),וגם נותן גוסטינג במיק(בזמן שהוא מת....דה). הוכחות תומכות: הערות:אדמין אמור ליהיות בוגר ואחראי אך במקום זה ראיתי ילד עליז עם גישות שמדלג לא בשרת ועושה מה שבראש שלו. אני לא משחק הרבה בשרתים אבל בזמנים שאני משחק לא נראלי שבא לי לשמוע אדמין כזה 24\7 באוזניות שלי. נ.ב האדמין הנל היה כבר אדמין וירד ועלה הרבה פעמים מה שנראה לי לפחות לטפל בזה ולא "להזהיר" אותו. אני ידבר אם האדמין בקשר לקולות ולמה שהוא עשה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 20 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות זה טופל או עוד לא? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 20 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות (נערך) לפני 2 שעות Goblins אמר: אני ידבר אם האדמין בקשר לקולות ולמה שהוא עשה. הנושא טופל?למה עבר יום ורק בן אדם אחד ענה...אני חושב שלהשאיר את זה ריק מראה לשחקנים בקהילה עד כמה להנהלה הגבוה אכפת ,ונראה לי שלסנן תלונה שלפי דעתי מוצדקת בהחלט לא מראה שאכפת להם. ולמה לדבר אם האדמין אם אפשר לדבר עם המנהל שרת,שאחראי על זה שהעלו אותו. נערך 2016 בדצמבר 20 על ידי kobi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 20 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 10 שעות kobi אמר: הנושא טופל?למה עבר יום ורק בן אדם אחד ענה...אני חושב שלהשאיר את זה ריק מראה לשחקנים בקהילה עד כמה להנהלה הגבוה אכפת ,ונראה לי שלסנן תלונה שלפי דעתי מוצדקת בהחלט לא מראה שאכפת להם. ולמה לדבר אם האדמין אם אפשר לדבר עם המנהל שרת,שאחראי על זה שהעלו אותו. רק שתדע שדברו כבר עם האדמין ודיברו איתו פעם הבאה אל תסיק מסקנות סתם כך אפשר לנעול. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 21 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: רק שתדע שדברו כבר עם האדמין ודיברו איתו פעם הבאה אל תסיק מסקנות סתם כך אפשר לנעול. זה שדיברו איתו לא נראלי עוזר אתה יודע....זה סתם עוד קטע שלכם להגיד שהמקרה הזה לא יחזור על עצמו,עובדה שהוא חוזר הרבה פעמים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בדצמבר 21 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות תגיד מה אתה מצפה? שנעיף אותו?!?! הוא אדמין, והוא עשה טעות, אז דיברנו איתו וזה לא יחזור על עצמו. אני לא מבין מה הקטע של כולם, בתלונה אתם מתלוננים על התנהגות ספציפית של האדמין, ואם זה לא יקרה שוב מה אכפת לך אם הוא אדמין או לא?!?! ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.