TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 19 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:CR4ZY_FIRE SteamID STEAM_1:1:115298438 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: Jail Break האדמין שביצע את ההרחקה:Pablo אורך ההרחקה:60 סיבת ההרחקה: ספאם באדמין צאט תיאור המקרה: שיחקתי בגייל ב 18.12, היה לי גאג ומיוט והייתי צריך להסביר לאדמין משהו וכתבתי לו את זה באדמין צאט, ופבלו נתן לי באן על "ספאם" למרות שלא הספמתי ורק הסברתי משהו לאדמין וגם לא אמר לי כלום על אזהרה שאולי אני כותב יותר מידי או משהו כזה, פשוט הביא לי באן נערך 2016 בדצמבר 19 על ידי TheSqueezy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 19 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות @Pablo קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 20 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @Dark @HyperActive לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dark 93 פורסם 2016 בדצמבר 21 Dark YourGame Advanced alon 93 237 הודעות הסברת משהו לאדמין? אדמין יודע את העבודה שלו וכיצד לפעול. ואתה לא צריך להספים את האדמין צאט ולהכתיב לו מה לעשות על הדרך אין הוכחות ואין לי מה לעשות עם זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 21 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות לפני 11 דקות Dark אמר: הסברת משהו לאדמין? אדמין יודע את העבודה שלו וכיצד לפעול. ואתה לא צריך להספים את האדמין צאט ולהכתיב לו מה לעשות על הדרך אין הוכחות ואין לי מה לעשות עם זה לא מה לעשות לגבי דברים של אדמין, אמרתי לסיזר שבפעם הבאה אני אהיה ברקורד כי הוא לא מאמין לי שאני כל הזמן בבליינד והוא אמר לי להביא רקורד אז היה לי גאג ומיוט אז הייתי צריך להסביר לו שאני עכשיו לא ברקורד ופבלו ראה את זה כ"ספאם" ונתן באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו