TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 18 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות (נערך) שיחקני בגייל ביום ראשון, היה לי גאג ומיוט אז הייתי צריך להסביר לאדמין משהו באדמין צאט והביאו לי באן על זה בשעה 20:10 בערך. אני לא יכול לראות מי האדמין והסיבה כי הדף של ה sourcebans לא עובד אבל עדיין אני לא רואה סיבה למה הוא הביא לי את הבאן. שם בשרת : CR4ZY_FIRE נערך 2016 בדצמבר 18 על ידי TheSqueezy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 18 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 2 דקות TheSqueezy אמר: שיחקני בגייל ביום ראשון, היה לי גאג ומיוט אז הייתי צריך להסביר לאדמין משהו באדמין צאט והביאו לי באן על זה בשעה 20:10 בערך. אני לא יכול לראות מי האדמין והסיבה כי הדף של ה sourcebans לא עובד אבל עדיין אני לא רואה סיבה למה הוא הביא לי את הבאן. שם בשרת : CR4ZY_FIRE תגיש תלונה לפי הטופס אפשר לנעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TOV AHI 64 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 18 TOV AHI משתמש רשום טל 64 486 הודעות (נערך) לפני 3 דקות Goblins אמר: נערך 2016 בדצמבר 18 על ידי TheSqueezy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.