Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 18 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות שם מגיש התלונה:Usopp SteamID:STEAM_0:0:81299097 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):סיטי באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:Jail break האדמין שביצע את ההרחקה:Nadav ohana אורך ההרחקה:1450 סיבת ההרחקה:אין תיאור המקרה: אני כבר הסברתי את המקרה אבל אני לא מבין למה אתם כלכך רוצים שאני אענש על כלום אני לא עשיתי שוב בעיה בכל צורה אבל סיזר חושב שאני בלאגניסט. וגם אם עשיתי על סיזר פרי קיל בלי כוונה אני לא חושב שצריך להביא עונש כזה! נ.ב אני עודה עוד תלונה מפני שיש לי בעיות עם האינטרנט ואין לי דרך אחרת לדבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DAFFY DUCK 9 פורסם 2016 בדצמבר 18 DAFFY DUCK משתמש רשום daffyyyy 9 36 הודעות יש לך היסטוריה ארוכה של באנים בסיטי ובעיות שעשית פרייקייל ענק עם המסוק בקלאוודס.. בנוסף אתם כנראה החלטת שאתם (החבורה שלך נח והרב יומטוב) על כל דבר מגישים תלונה אז כבר בקושי מתייחסים ברצינות לתלונות שלכם.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 18 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות לא הייתי איתם בסקייפ ולא תכננתי כלום זה שהייתה לי היסטוריה של באנים אפשר לראות שיש מגמת ירידה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2016 בדצמבר 18 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות לפני כעת DAFFY DUCK אמר: יש לך היסטוריה ארוכה של באנים בסיטי ובעיות שעשית פרייקייל ענק עם המסוק בקלאוודס.. בנוסף אתם כנראה החלטת שאתם (החבורה שלך נח והרב יומטוב) על כל דבר מגישים תלונה אז כבר בקושי מתייחסים ברצינות לתלונות שלכם.. לכל תלונה צריך להתייחס ברצינות,גם אם היא של בן אדם אחרי פי באן ואחרי מלא עונשים,תמיד יקרה שיש איזה טעות שאדמין עשה או הגזים בעונש. נ.ב העונש שנתנו לך כנראה מסיבות אישיות(למה אותו בן אדם לא מצא חן לראות אותך בסיטי). קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות בבקשה לרשום בתלונה אם זה לא קשור אליכם... לגביך אוססוף ובלו קאט אני רוצה לדבר איתכם בפרטי לגבי ההתנהגות בשרת בבקשה תהיו בקשר. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
^netoxx 8 פורסם 2016 בדצמבר 18 ^netoxx אדמין lior 8 219 הודעות כן אני מסכים אם נדב אדמין במערכת הפאגים חיפוש בסטים : steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 18 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 7 שעות Usopp אמר: שם מגיש התלונה:Usopp SteamID:STEAM_0:0:81299097 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):סיטי באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:Jail break האדמין שביצע את ההרחקה:Nadav ohana אורך ההרחקה:1450 סיבת ההרחקה:אין תיאור המקרה: אני כבר הסברתי את המקרה אבל אני לא מבין למה אתם כלכך רוצים שאני אענש על כלום אני לא עשיתי שוב בעיה בכל צורה אבל סיזר חושב שאני בלאגניסט. וגם אם עשיתי על סיזר פרי קיל בלי כוונה אני לא חושב שצריך להביא עונש כזה! נ.ב אני עודה עוד תלונה מפני שיש לי בעיות עם האינטרנט ואין לי דרך אחרת לדבר אני לא חושב שהעונש ירד או יתקצר עקב רמת הבעיות שאתם עושים בשרתים עולים וגוברים ומגיעים לרמה שלא אפשרית אם אתה רוצה דוגמאות דבר איתי בפרטי ואני יסביר לך איזה בעיות אתם עושים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 19 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות עבר לפרטי אפשר לנעול. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.