wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 18 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות שלום לכולם, אני בכללי שחקן LEM אך פרשתי מקומפים לפני כחצי שנה ואני כרגע Unranked, ילד מהכיתה שלי שרק קנה סיאס והספיק לשחק רק קומפ אחד נתן לי את המשתמש שלו כדי שאתן לו בוסטים מי שמעונין לקבל בוסטים חינם שירשום פה לפי הטופס: שם פרטי: שם במשחק: לינק לסטים: ראנק: בהצלחה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Beckham 5 פורסם 2016 בדצמבר 18 Beckham YourGame Advanced Yonatan 5 204 הודעות חחחחחחחחחחחח שוהם כבר אמרתי לך שאני אוהב אותך? אח יקר תודה על שנים נפלאות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2016 בדצמבר 18 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות LEM לפני האפדייט זה בערך המממ Nova... אז אני לא ממש רואה משהוא מבקש ממך בוסטים אבל בסדר... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 18 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 49 דקות Shtoota אמר: LEM לפני האפדייט זה בערך המממ Nova... אז אני לא ממש רואה משהוא מבקש ממך בוסטים אבל בסדר... מתי אמרתי שזה לפני האפדייט? חלאס למצא למה להעיר שטוטה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2016 בדצמבר 18 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות לפני 59 דקות Shtoota אמר: LEM לפני האפדייט זה בערך המממ Nova... אז אני לא ממש רואה משהוא מבקש ממך בוסטים אבל בסדר... גם אם זה לפני הupdate זה לא נובה זה בערך mge-dmg... boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 בדצמבר 18 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות "אני בכללי שחקן LEM" לא הגעת לLE אפילו היית סילבר ותישאר סילבר עם כל התירוצים של הטרולים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 18 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 10 דקות EYT אמר: "אני בכללי שחקן LEM" לא הגעת לLE אפילו היית סילבר ותישאר סילבר עם כל התירוצים של הטרולים מה טרולים? אם אתה לא רוצה שאני יעזור לך תעוף מפה לא באתי ברע ואתה ככה מדבר זה באמת לא יפה המשך יום נעים אדון pro "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו