NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 17 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אני די חדש באנימה ואני שואל אותם איזה אנימה כדי לראות?!!? הג'אנר שאני אוהב זה. Drama comedy romantic and School תודה לעוזרים!!!! D; נ.ב מי שרוצה האנימה ליסט שלי למטה עם זה יעזור לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 בדצמבר 17 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות KillLaKill ממש קצר ונחמד לראות בהצלחה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2016 בדצמבר 17 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות SAO SAO 2 BOKU DAKE GA INAI MACHI - אנימה מעולה. גאונית~! @n0nstop יאללה הבנאדם צריך אנימות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 17 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @KnifeSkrops- אני ינסה תודה! @AngelSans- ראיתי את עונה אחד שתיים מתחיל ואני ינסה השלישי תודה! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 בדצמבר 18 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות Angel Beats תואם בול לכל הז'אנרים שציינת אם אתה לא חוזר בוכה אחרי הפרק האחרון אני ממליץ שתלך לקרדיולוג שיבדוק למה אין לך לב באמת ממליץ משלב קומדיה, דרמה, על טבעי ובית ספר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @MitMan-עצרתי אמצע אבל ימשיך תודה!!! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2016 בדצמבר 18 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 13 דקות NadavOhana אמר: @MitMan-עצרתי בעמצא אבל ימשיך תודה!!! אמצע... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות זה היה דרך הטלפון חחחח תודה D; לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Stella 23 פורסם 2016 בדצמבר 18 Stella משתמש רשום 23 147 הודעות רוב האנימות שלי הם רומנטיקה, תראה אם משהו מעניין אותך https://myanimelist.net/profile/FlutterLove קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 בדצמבר 19 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות שלום! האנימות שאני מאוד ממליץ עליהם הם: highschool DXD היא מאוד ממכרת וסוחפת, מצחיקה, סגנון בית ספר, אקשן ואצ'י . בנוסף לכך יש את mirai nikki היא דרמתית מאוד , אין בה הרבה קטעים מצחיקים והיא קצת מוזרה אבל אני מאוד אהבתי. יש גם את highschool of the dead שהיא אחלה והיא בבית ספר. יש המון דוגמאות לאנימות בג'אנרים האלה אז אם תרצה עוד אפשרויות אשמח להציע לך! via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 19 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @Stella- יש משהו מומלץ משם? למה זה הרבה חחח @n0nstop- 1. ראיתי את כל העונות 2. holy shit (סליחה) אני ינסה תודה D; 3. ראיתי ולא כל כך האהבתי תודה D; ועוד שאלה לנונסטופ האם תהיה עוד עונה של High school DxD? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 בדצמבר 19 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 1 דקה NadavOhana אמר: @Stella- יש משהו מומלץ משם? למה זה הרבה חחח @n0nstop- 1. ראיתי את כל העונות 2. holy shit (סליחה) אני ינסה תודה D; 3. ראיתי ולא כל כך האהבתי תודה D; ועוד שאלה לנונסטופ האם תהיה עוד עונה של High school DxD? היוצר אמר שתהיה עונה חדשה של highschool DXD הבעיה שאין תאריך רשמי :( via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2016 בדצמבר 19 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני 2 דקות NadavOhana אמר: @Stella- יש משהו מומלץ משם? למה זה הרבה חחח @n0nstop- 1. ראיתי את כל העונות 2. holy shit (סליחה) אני ינסה תודה D; 3. ראיתי ולא כל כך האהבתי תודה D; ועוד שאלה לנונסטופ האם תהיה עוד עונה של High school DxD? יחרמן♥ kekkai sensen katekyo hitman reborn owari no seraph date a live FAIRY TAIL ONE PIECE NARUTO DRAGON BALL Z/SUPER b gata h kei kotoura san Makai Ōji: Devils and Realist ENJOY קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 19 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @n0nstop-תודה רבה! @AngelSans-איזה גאנרים אלה? ותודה רבה! לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2016 בדצמבר 19 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: @n0nstop-תודה רבה! @AngelSans-איזה גאנרים אלה? ותודה רבה! אצ'י רומנטיקה רוב הז'אנרים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו