Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 16 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות שם מגיש התלונה:Usopp SteamID:STEAM_0:0:81299097 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):סיטי באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:Jail break האדמין שביצע את ההרחקה:Nadav ohana אורך ההרחקה:1450 סיבת ההרחקה:אין תיאור המקרה: אני הייתי סיטי בגייל הייתה חבורה של אנשים שהלכו לבידוד בדאק וראיתי מישהו עומד הרגתי איזה שחקן וזה היה האדמין סיזר ובגלל שהעבר שלנו לא משהו הוא חשב שזה בכוונה (וזה ממש לא) שיחקתי עם עוד אנשים והרגתי אותם הם רשמו fk! הסברתי למה הרגתי אבל למרות זאת סיזר חשב שהרגתי אותם סתם ובאלר קיבלתי סיטי באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sqavekiller 15 פורסם 2016 בדצמבר 16 sqavekiller <span style="color:#950CEB; font-family: arial; font-weight:bold 15 85 הודעות @NadavOhana הנה תייגתי אותו כדי שהמענה יהיה יותר מהיר :) sqavekiller מנהל פורום Counter Strike Global Offensive לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בדצמבר 16 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות לפני 19 דקות Usopp אמר: שם מגיש התלונה:Usopp SteamID:STEAM_0:0:81299097 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):סיטי באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:Jail break האדמין שביצע את ההרחקה:Nadav ohana אורך ההרחקה:1450 סיבת ההרחקה:אין תיאור המקרה: אני הייתי סיטי בגייל הייתה חבורה של אנשים שהלכו לבידוד בדאק וראיתי מישהו עומד הרגתי איזה שחקן וזה היה האדמין סיזר ובגלל שהעבר שלנו לא משהו הוא חשב שזה בכוונה (וזה ממש לא) שיחקתי עם עוד אנשים והרגתי אותם הם רשמו fk! הסברתי למה הרגתי אבל למרות זאת סיזר חשב שהרגתי אותם סתם ובאלר קיבלתי סיטי באן אתה והחבורה שלך ממשיכים לעשות בעיות למרות שקיבלתם אין ספור באנים ועם זאת קיבלתם אין ספור הזדמנויות ושוב אתם מוכיחים לנו שלא מגיע לשחקנים כמוכם (שרק מחפשים לעשות בעיות) לשחק בשרת. אתם עשיתם באותו הראונד מעל 4 פריקילים ואני מדגיש בראונד אחד (הראונד הראשון שלכם) ולכן נענשתם. אם יש לך עוד טענות אתה מוזמן לבוא לTS. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 16 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות לפני 3 שעות HyperActive אמר: אתה והחבורה שלך ממשיכים לעשות בעיות למרות שקיבלתם אין ספור באנים ועם זאת קיבלתם אין ספור הזדמנויות ושוב אתם מוכיחים לנו שלא מגיע לשחקנים כמוכם (שרק מחפשים לעשות בעיות) לשחק בשרת. אתם עשיתם באותו הראונד מעל 4 פריקילים ואני מדגיש בראונד אחד (הראונד הראשון שלכם) ולכן נענשתם. אם יש לך עוד טענות אתה מוזמן לבוא לTS. שמע יניב אני באזהרה לבאן ארוך מאוד אין לי למה לעשות בעיות אני זוכר את המקרה הקודם ואני לא חזרתי עליו היה רק פריקיל אחד וזה היה על סיזר בלי כוונה הוא הביא לעצמו ריספאון זה שאנשים רושמים סתם זה לא אומר שהורגים אותם בכוונה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בדצמבר 17 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות לפני 11 שעות Usopp אמר: שמע יניב אני באזהרה לבאן ארוך מאוד אין לי למה לעשות בעיות אני זוכר את המקרה הקודם ואני לא חזרתי עליו היה רק פריקיל אחד וזה היה על סיזר בלי כוונה הוא הביא לעצמו ריספאון זה שאנשים רושמים סתם זה לא אומר שהורגים אותם בכוונה באותו הראונד אתה ובלוקאט עשיתם הרבה פריקילים ביחד, לכן קיבלתם סיטיבאן. אני אדבר עם נדב בקשר לקיצור העונש. אפשר לנעול? ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 17 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תגיד אתה רציני?? אני לא סתם נותן סיטי באן כי בא לי קראו לי לשם ואמרו שאתם סתם הורגים (במקרה זה בא מאדמין שהיה בשרת) מצידי אפשר לנעול. לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 17 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות שמתם לב (Usoppp & BlueCat) שגם אחרי העונשים שלכם אתם ממשיכים לעשות בעיות? אל תופתעו אם בקרוב תקבלו שוב עונשים הרבה יותר גדולים ובלי זכות ערעור. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.