Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 15 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות שם מגיש התלונה:Usopp SteamID:STEAM_0:0:81299097 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:pablo קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/search/users/#filter=users&text=pablo תאריך המקרה:14/12/2016 הוכחות תומכות:היה HNS אני לא זוכר על מה דיברנו אבל אמרתי שאני אוכל בשר וחלב ואז פבלו ענה לי... הערות: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pablo 1 פורסם 2016 בדצמבר 15 Pablo חדש/ה ב־YourGame חטוב 1 42 הודעות מבקש שתתשלח רקורד שלם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 15 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 39 דקות Usopp אמר: שם מגיש התלונה:Usopp SteamID:STEAM_0:0:81299097 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:pablo קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/search/users/#filter=users&text=pablo תאריך המקרה:14/12/2016 הוכחות תומכות:היה HNS אני לא זוכר על מה דיברנו אבל אמרתי שאני אוכל בשר וחלב ואז פבלו ענה לי... הערות: זה לא כל הרקורד בבקשה תשלח את הרקורד המלא ובנוסף הוא לא יכול להיות גזען על רוסים שהוא בעצמו רוסי (קווקזי) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 15 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות הוא לא חבר שלי בחיים לא הייתי ברוסיה ואני לא רוצה שהוא יגיד לי את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 15 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני כעת Usopp אמר: הוא לא חבר שלי בחיים לא הייתי ברוסיה ואני לא רוצה שהוא יגיד לי את זה אתה לא יכול להגיד שהוא גזען שהוא בעצמו רוסי שתשלח את הרקורד המלא למה שקרה יהיה אפשר לטפל כמו שצריך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בדצמבר 17 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות אהלן, בישראל לא נהוג לאכול בשר וחלב בניגוד לרוסיה, ששם מקובל לאכול בשר וחלב הרבה יותר מבישראל אז הוא אמר לך שפה בארץ לא מקובל, ושתלך תעשה את זה ברוסיה (תאכל בשר וחלב). יכול להיות שהוא אמר את זה בצורה גזענית קצת, ואני אדבר אתו על זה אבל רק לפרוטוקול הוא קווקזי ואני בטוח שהוא לא התכוון להעליב או לפגוע באיזושהי עדה. אפשר לנעול. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 17 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות לפני 1 שעה HyperActive אמר: אהלן, בישראל לא נהוג לאכול בשר וחלב בניגוד לרוסיה, ששם מקובל לאכול בשר וחלב הרבה יותר מבישראל אז הוא אמר לך שפה בארץ לא מקובל, ושתלך תעשה את זה ברוסיה (תאכל בשר וחלב). יכול להיות שהוא אמר את זה בצורה גזענית קצת, ואני אדבר אתו על זה אבל רק לפרוטוקול הוא קווקזי ואני בטוח שהוא לא התכוון להעליב או לפגוע באיזושהי עדה. אפשר לנעול. נעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.