Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 16 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 10 דקות Dragonborn אמר: לא אני הזערתי אותך לא לרשום שם הרבה פעמים וכי למה צחקתה על מישהי בזה שאתה קורא לה חתול ועוד מזכיר את העירוע שאמרתי במפורש לא לדבר על זה הזהרתי* ונו בידיוק אמרת לא לרשום ובכלל לא עזרת רק השתקת. מה שקורה עם רוב האדמינים שמבינים שהם טועים. ממש סטאלין קטן עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2016 בדצמבר 16 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות עכשיו אתה מעליב אתה משווה אותי לדיקטטור שרצח 2000000 מבני עמו אני עכשיו באמת רוצה שמישהו יעניש אותך על זה זה ממש לא בסדר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 16 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני כעת Dragonborn אמר: עכשיו אתה מעליב אתה משווה אותי לדיקטטור שרצח 2000000 מבני עמו אני עכשיו באמת רוצה שמישהו יעניש אותך על זה זה ממש לא בסדר עוד פעם לא לענות. ואתה יודע שהכוונה שאתה פשוט משתיק ולא רוצח. מטפורה חבר עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2016 בדצמבר 16 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות תקשיב ברגע ששניכם קיבלתם מיוט העניין טופל ניגמר אני לא אמור להיות גננת וזה שהישותה אותי לרוצח זה לא בסדר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 16 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות התלונה כרגע מטופלת על ידי מנהל השרת. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.