Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 14 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות שם מגיש התלונה: HTC Vive SteamID: STEAM_0:0:163967830 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: DargonBorn קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: IDK תאריך המקרה: אני רושם לו באדמין צא'ט למה הגאג שלי לא מוצדק והוא מבקש מהאדמין השני לתרגם לו. והתשובה שלו "אל תספים". אז אני רושם לו שיוסיף אותי , הוא עונה בשלילה. אז רשמתי לאדמין השני להוסיף אותי והוא נותן לי באן על "ספאם". הוא רק מחפש לא לעזור ונותן באן לא מוצדק. הוכחות תומכות: יש בלי קול עם יהיה צורך יעלה הערות: פשוט חבל שהוא רק מחפש איך לא לענות ולהשתיק ולא לנסות לעזור שמה שאדמין כביכול אמור לעשות. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2016 בדצמבר 14 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות (נערך) לא נכון אתה ספמתה את ההאדמין בהתחלה שביקשתי מימנו לתרגם לי זה היה ב chat הרגיל אני ישלך screenshot שהספמתה באדמין chat http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/200805616353122927/C5947F4BF5D8A6418BFC5D2BBF7C3911F13EE5DF/ אתה אמרתה שם spaze שהוא אדמין בביופ שבכלל לא היה שם אז אני לא מבין על מה התלונה המיותרת ואמרתה גם ל שחקנית שקוראים ל panda pussy get muted זה שביקשתי מ spaza לתרגם ועל זה קיבלתה גג ואז אמרתה שאתה לא צריך ואמרתי לך להפסיק להספים באדמין chat והמשכתה ואז קיבלתה את הבאן פשוט מאוד נערך 2016 בדצמבר 14 על ידי sqavekiller קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sqavekiller 15 פורסם 2016 בדצמבר 14 sqavekiller <span style="color:#950CEB; font-family: arial; font-weight:bold 15 85 הודעות (נערך) @Zpower @xMASTER @NadavOhana @MeowDevil הנה תייגתי כמה מהם שיעזרו בדיווח. האנשים שלא מעורבים לא לכתוב באשכול הזה אלא אם אתם מעורבים בזה או מנהלים את הדיווח וגם @Dragonborn תשתדל פעם הבאה לכתוב את הכול בהודעה אחת... נערך 2016 בדצמבר 15 על ידי sqavekiller sqavekiller מנהל פורום Counter Strike Global Offensive לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 15 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אפשר בבקשה את הרקוד זה לא משנה עם זה בלי קול אני רק רוצה לראות מה רשמת באדמין צאט ואם אפשר לדעת לכמה זמן היה הגאג? וכמה זמן הבאן? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 15 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות בתור התחלה אל תגיד שהוא לא יודע אנגלית לכל אחד יש את הקשיים שלו דבר שני איפה ההוכחות? תשלח את הרקורד עם קול כמו שצריך והדבר יטופל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2016 בדצמבר 15 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות אוקי בשביל שנוכל לטפל בתלונה שלך אשמח לקבל את הרקורד. מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2016 בדצמבר 15 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות אני יגיד שוב מה קרה ואפילו אדמין בשם spaza יכול להגיד לכם אז הוא ועוד שחקנית רבו בשרת לשניהם נתתי מיוט עשר דקות שירגעו ואז אמרתי במפורש שלא ידברו על העירוע הזה כי רציתי שזה יסתיים במיוט שלהם אבל מה שנתתי לאותה שחקנית מיוט כי היא אמרה משהו לא במקום לא רק שהוא לא עשה את מה שאמרתי שזה לא לדבר על הזה הוא רשם עליה משהו ב chat אז נתתי לו גג לעשר דקות אבל מה לא היה מוצא חן בעיניו הגג אז הוא רשם הרבה פעמים ב admin chat שיבטלו לו אני אמרתי לו להפסיק כמה פעמים הזהרתי אותו בפני באן והוא לא הקשיב אז נתתי לו את הבאן זה הכל ולמה spaza יכול להגיד שזה מה שקרה כי הוא זה שתירגם לי את מה שהוא כתב ב chat קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sqavekiller 15 פורסם 2016 בדצמבר 15 sqavekiller <span style="color:#950CEB; font-family: arial; font-weight:bold 15 85 הודעות (נערך) מאחר ואין הוכחות למדווח אל המדווח אחרי דיבור, התלונה נסגרת, עד להודעה חדשה... נערך 2016 בדצמבר 16 על ידי sqavekiller sqavekiller מנהל פורום Counter Strike Global Offensive לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2016 בדצמבר 16 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות @Fade Away אתה מוזמן לשלוח בפרטי לאחד מנהלי השרת ומעלה הוכחות והאשכול ייפתח, כל עוד אתה לא מספק לא נוכל לטפל בתלונתך. שבת שלום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 בדצמבר 16 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות לפני 9 שעות sqavekiller אמר: מאחר ואין הוכחות למדווח אל המדווח אחרי דיבור, התלונה נסגרת. ננעל. התלונה לא נסגרה, רק אחראי אדמינים ומעלה יכול לסגור תלונה. את הצד שלך אני הבנתי ואת הצד של האדמין לא ממש הצלחתי להבין, אז אני אנסה עכשיו.@Dragonborn - אם נתת את הסיבה בגאג אז כנראה שאפשר לסגור את התלונה מאחר שכשמקבלים גאג אסור להספים את האדמין צ'אט.@Fade Away - אתה יכול לשלוח את הרקורד למנהל השרת/לשלוח כאן קישור של העונש בסורסבאנס כי הגאגים שניתנו לפני יומיים נמחקו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 16 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 20 שעות Dragonborn אמר: אני יגיד שוב מה קרה ואפילו אדמין בשם spaza יכול להגיד לכם אז הוא ועוד שחקנית רבו בשרת לשניהם נתתי מיוט עשר דקות שירגעו ואז אמרתי במפורש שלא ידברו על העירוע הזה כי רציתי שזה יסתיים במיוט שלהם אבל מה שנתתי לאותה שחקנית מיוט כי היא אמרה משהו לא במקום לא רק שהוא לא עשה את מה שאמרתי שזה לא לדבר על הזה הוא רשם עליה משהו ב chat אז נתתי לו גג לעשר דקות אבל מה לא היה מוצא חן בעיניו הגג אז הוא רשם הרבה פעמים ב admin chat שיבטלו לו אני אמרתי לו להפסיק כמה פעמים הזהרתי אותו בפני באן והוא לא הקשיב אז נתתי לו את הבאן זה הכל ולמה spaza יכול להגיד שזה מה שקרה כי הוא זה שתירגם לי את מה שהוא כתב ב chat רשמתי שהגאג לא מוצדק ושלחתי לך קישור שיוכיח את זה. אתה פשוט אמרת שלא בא לך להיכנס. ואז שאני שולח לSPAZA הודעות דרך האדמין צאט נתת לי באן כי אתה לא רוצה לעזור. רשמתי "The pussy cat got gagged" ועל זה נתת לי גאג וכי זה מעליב. ואז שלחתי לך קישור של Google שמראה שזה חתול . ואתה מחליט שזה ספאם כי אתה מעדיף לא לעזור ולהתעלם מכל הודעה . ואז אחרי אני מנסה לדבר לאדמין השני שהיה בשרת ולא ענה גם הוא . נתת לי באן על ספאם. אני לא חושב ש 6 הודעות לזמן של 10 דקות זה ספאם.(כלומר שלחתי את האחרונה 10 דקות אחרי הראשונה) עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 16 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני ב-12/14/2016 at 23:19 Dragonborn אמר: לא נכון אתה ספמתה את ההאדמין בהתחלה שביקשתי מימנו לתרגם לי זה היה ב chat הרגיל אני ישלך screenshot שהספמתה באדמין chat http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/200805616353122927/C5947F4BF5D8A6418BFC5D2BBF7C3911F13EE5DF/ אתה אמרתה שם spaze שהוא אדמין בביופ שבכלל לא היה שם אז אני לא מבין על מה התלונה המיותרת ואמרתה גם ל שחקנית שקוראים ל panda pussy get muted זה שביקשתי מ spaza לתרגם ועל זה קיבלתה גג ואז אמרתה שאתה לא צריך ואמרתי לך להפסיק להספים באדמין chat והמשכתה ואז קיבלתה את הבאן פשוט מאוד שתי הודעות זה ספאם? והם היו בהבדל של בערך דקה. ואני אמרתי Pussy cat עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2016 בדצמבר 16 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לא משנה מה אמרתה לה אני המרתי במפורש לא לדבר על העירוע הזה שוב מהרגע שקיבלתם מיוט אז זה אומר שלא משנה לי מה אמרתה כל עוד שגם צחקתה עליה שאמרתה חתול זה עוד יותר גרוע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 16 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני 1 דקה Dragonborn אמר: לא משנה מה אמרתה לה אני המרתי במפורש לא לדבר על העירוע הזה שוב מהרגע שקיבלתם מיוט אז זה אומר שלא משנה לי מה אמרתה כל עוד שגם צחקתה עליה שאמרתה חתול זה עוד יותר גרוע אז תגיד לי לי שאי אפשר להוריד את הגאג. תנסה לעזור שזה הרעיון של אדמין. אתה רק אמרת שלא אכפת לך . אז אני מנסה לפתור את הבעיה ואתה מתעלם ובגלל שאתה מתעלם ואני מנסה לדבר עם אדמין אחר אתה כנראה מניח שגם לו לא אכפת. כנראה אדמין צא'ט נועד כדי לתת באנים עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Dragonborn 12 פורסם 2016 בדצמבר 16 Dragonborn אדמין דרור 12 608 הודעות לא אני הזערתי אותך לא לרשום שם הרבה פעמים וכי למה צחקתה על מישהי בזה שאתה קורא לה חתול ועוד מזכיר את העירוע שאמרתי במפורש לא לדבר על זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.