i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 13 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות שם מגיש התלונה:i love pancakes SteamID:STEAM_0:1:195009780 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:★ζולול ןב✡⚽LOL קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/profiles/76561198350285289/ תאריך המקרה:13/12/2016 הוכחות תומכות: הערות:יש לו שחקן שני ששם יש לו PMUTE ו PGAG והוא נכנס מסמארף שלו כדי שהוא יוכל לדבר ולרשום בצאט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בדצמבר 13 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אני לא מוצא שום Pgag או Pmute לאף שחקן באותו שם... תוכל לשלוח קישור לפרופיל של מי שאתה חושב שזה המשתמש הראשי שלו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 פורסם 2016 בדצמבר 14 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות סליחה שאני מתערב אבל זה השחקן https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:1:127318761&Submit קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 15 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות כן זה מי שאני חושב שהוא מהסמארף תודה אוסופ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 15 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות יש לך הוכחות במקרה? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 15 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות לא אבל הקול שלו לפני הפימיוט היה כמו עכשיו והוא התעצבן שקראתי לו בשם שלו והוא אמר שאין מישהו עם השם שלו בקהילה אבל הוא שכח שיש את המיין שלו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 15 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות @DMatriX קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בדצמבר 15 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 7 דקות Goblins אמר: @DMatriX איך בדיוק אני קשור לזה? הוא מתלונן על שחקן בשם בן לולו (אף פעם לא קראתי לעצמי בשם הזה). התאריך של המקרה שהוא מתלונן עליו הוא 13.12, השחקן שאוסופ שלך קיבל את העונש לפני חודשיים. מה הקשר שלי לפה חוץ מחרטוט שאוסופ שלח? גם אם יש לי קשר, הוא מנסה לעקוף מיוט וגאג על ידי כניסה ממשתמש שני. שזה מעצמו עבירה על החוקים. ועל מה התלונה בכלל? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
i love pancakes 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 16 i love pancakes YourGame Beginner נועם 1 133 הודעות התלונה על שחקן שיש לו פימיוט ופיגאג שאתה הבאתה לו והוא בא מהסמארף שלו לשרת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בדצמבר 16 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות אז למה אתה מתלונן על שחקן בשם בן לולו? מה הוא עשה? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בדצמבר 16 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות אפשר לנעול השחקן נכנס מסמארף לאחר שבמשתמש המקורי שלו יש pmute ו pgag וקיבל את זה גם בסמארף אפשר לנעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.