doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 13 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות שם מגיש התלונה:דורון SteamID:לא צריך שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:hyperactive קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:הוא אדמין תאריך המקרה:האדמין נתן לי גאג בטענה יש לי תצלום שאתה מקלל ואז כשביקשתי את התצלום הוא אמר כך ואני אני מצטט "רוצה את התצלום לא תקבל" הוכחות תומכות:אם ממש צריך אני יביא אבל אני בטוח שהוא יודה במקרה הערות: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בדצמבר 13 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות לפני 1 דקה doron אמר: שם מגיש התלונה:דורון SteamID:לא צריך שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:hyperactive קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:הוא אדמין תאריך המקרה:האדמין נתן לי גאג בטענה יש לי תצלום שאתה מקלל ואז כשביקשתי את התצלום הוא אמר כך ואני אני מצטט "רוצה את התצלום לא תקבל" הוכחות תומכות:אם ממש צריך אני יביא אבל אני בטוח שהוא יודה במקרה הערות: אהלן דורון, אתה מקלל המון בשרת וזו לא הפעם הראשונה שאני רואה אותך מקלל ולכן נענשת. אתה מודע למעשים שלך ככה שאני לא צריך להזכיר לך מה עשית ומה לא. בכ"מ הנה התצלום למקרה ששכחת מה עשית- http://prnt.sc/disixl יום טוב. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 13 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות הנה כפי שרואים ברגע שהייפר גילה שפתחו עליו תלונה ירד כמו דרדלה והביא את התמונה אבל בשרת מרגיש גבר ואומר לא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בדצמבר 13 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות לפני 1 דקה doron אמר: הנה כפי שרואים ברגע שהייפר גילה שפתחו עליו תלונה ירד כמו דרדלה והביא את התמונה אבל בשרת מרגיש גבר ואומר לא ירד כמו דרדלה? אתה מודע לכך שלא הייתי מחויב לתת לך את הסקרין שוט ובכל זאת נתתי כי אני מכבד את השחקנים בשרת שלי? להבא, אזכור לך את האמירה הזאת. אפשר לנעול. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בדצמבר 13 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות קיבלת את התשובה שלך. קיללת קיבלת עונש, תתמודד. ועל הדיבור היפה שלך אתה תקבל עונש ארוך יותר. @HyperActive תוסיף לו באן לשעתיים. אני מקווה שזה ילמד אותך לדבר יותר יפה בפורום פומבי. ננעל Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בדצמבר 13 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות בנוסף לזה, שאנחנו מבקשים בתלונה STEAMID אתה לא רושם לא צריך, אלה שם. לא משנה על מי ועל מה התלונה, פעם הבאה התלונה שלך תפסל מיידית לא משנה אם אתה צודק או לא. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.