DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 11 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות שם מדווח על הבעיה\באג:DMatriX השרת בו קרתה הבעיה: BHOP פירוט על הבעיה\באג: בעזרת NOCLIP שחקנים מתחילים את המפה במהירות של 1000. צילום של הבעיה (במידה ויש): אין אבל אתם (בעיקר שביט) מוזמנים להיכנס לשרת הBHOP להעביר למפה bhop_flatout ולהסתכל על הבוט. הבאג קיים בכל השרת לא משנה איזה מפה, פשוט במפה הזאת רואים את הבוט מתחיל את הטיימר עם 1000+ מהירות. דרך אגב, למחוק את השיאים שיש בהם השתמשות בבאג הזה. למחוק ב: bhop_flatout bhop_mp_stairs Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 פורסם 2016 בדצמבר 11 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות גם במפה bhop_DownDownDown p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 פורסם 2016 בדצמבר 11 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות כשהייתי מנהל שלחתי תלונה על זה, צריך לחכות.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2016 בדצמבר 12 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות אתה יכול לשלוח לי את הפקודה של מחיקת השיא? זה דומה לסארף? הפקודה בסארף היא resetmaptimes/ תודה מראש. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2016 בדצמבר 12 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 12 דקות Scrab אמר: אתה יכול לשלוח לי את הפקודה של מחיקת השיא? זה דומה לסארף? הפקודה בסארף היא resetmaptimes/ תודה מראש. לא משנה מצאתי את הפקודה ואין לי גישות אליה. צריך גישות של מנהל שרת ומעלה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 12 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 20 דקות Scrab אמר: אתה יכול לשלוח לי את הפקודה של מחיקת השיא? זה דומה לסארף? הפקודה בסארף היא resetmaptimes/ תודה מראש. אם הייתי יודע על פקודה כזאת אתה לא חושב שהייתי משתמש בה? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בדצמבר 13 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות יטופל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.