sagikings123 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 10 sagikings123 חדש/ה ב־YourGame 1 21 הודעות שם מגיש התלונה:klaiman הכול כלול SteamID:STEAM_0:0:143165941 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):מיוט השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:fun האדמין שביצע את ההרחקה:orangelist אורך ההרחקה:יום סיבת ההרחקה:Ear Rape תיאור המקרה:מישהו אמר לי להוריד תוכנה לא ידעתי מה זה עושה בטעות לחצתי על כפתור וזה הפעיל שיר נבהלתי וכיביתי מהר קיבלתי באן ושינו לי את זה למיוט הוכחות: אין אני חדש ולא מבין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 בדצמבר 10 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות לפני 9 דקות sagikings123 אמר: שם מגיש התלונה:klaiman הכול כלול SteamID:STEAM_0:0:143165941 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):מיוט השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:fun האדמין שביצע את ההרחקה:orangelist אורך ההרחקה:יום סיבת ההרחקה:Ear Rape תיאור המקרה:מישהו אמר לי להוריד תוכנה לא ידעתי מה זה עושה בטעות לחצתי על כפתור וזה הפעיל שיר נבהלתי וכיביתי מהר קיבלתי באן ושינו לי את זה למיוט הוכחות: אין אני חדש ולא מבין אני הייתי בשרת הלכתי לעשות משהו דקה ופתאום ששמתי את האוזניות שמעתי שאתה שמת ear rape אז הבאתי לך באן ליום ומיוט ליומים אחרי זה נדב אמר לי להוריד לך את הבאן ואת המיוט ליום אז הורדתי. אני לא מבין מה אתה רוצה שנעשה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sagikings123 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בדצמבר 10 sagikings123 חדש/ה ב־YourGame 1 21 הודעות למה כזה ארוך אל שניה בטעות זה לא פייר אני חדש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בדצמבר 10 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות טופל אפשר לנעול... לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.